alnagon Odesláno 20. září 2017 Sdílet Odesláno 20. září 2017 (upraveno) Dobrý den, máte tu někdo zkušenosti s novým wifi modemem? Jde mi o pokrytí panelákového bytu. Zda opravdu pokryje celý byt. Děkuji za názory. https://www.upc.cz/rychly-internet/modemy/ Upraveno 20. září 2017 uživatelem alnagon Citovat 100 Mb/s Jiná služba Komfort CA modul Písek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 20. září 2017 Sdílet Odesláno 20. září 2017 To je Compal. Pro někoho má výhodu, že má 2,4 GHz i 5GHz. "Celý byt" je pro pokrytí WiFi hodně široký pojem. Citovat Premium - Základní Vodafone Station KrPole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alnagon Odesláno 21. září 2017 Autor Sdílet Odesláno 21. září 2017 před 19 hodinami, sodekcz napsal: To je Compal. Pro někoho má výhodu, že má 2,4 GHz i 5GHz. "Celý byt" je pro pokrytí WiFi hodně široký pojem. Mám na mysli 3 pokojový panelákový byt. Mám net od jiného poskytovatele, taky duální router TP-LINK Archer C20 AC750 Dual Band a stejně jsou problémy třeba při sledování HbbTV v dětském pokoji. Citovat 100 Mb/s Jiná služba Komfort CA modul Písek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník David R. Odesláno 21. září 2017 Sdílet Odesláno 21. září 2017 12 minutes ago, alnagon napsal: Mám na mysli 3 pokojový panelákový byt. Mám net od jiného poskytovatele, taky duální router TP-LINK Archer C20 AC750 Dual Band a stejně jsou problémy třeba při sledování HbbTV v dětském pokoji. Pokud mohu mluvit z vlastní zkušenosti, mám také byt v paneláku a nikdy jsem neměl s pokrytím celého bytu žádný problém. Dokonce mám signál i před domem Používám pásmo 2,4 GHz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka007 Odesláno 21. září 2017 Sdílet Odesláno 21. září 2017 Mam Compal a pokryti vsude po celem byte super a i signal pred domem na lavicce OK Citovat 1000 Mb/s Jiná služba Komplet Vodafone TV, HD DVR Mediabox, HD mediabox. Ústí nad Labem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alnagon Odesláno 21. září 2017 Autor Sdílet Odesláno 21. září 2017 Děkuju za reakce. Jen se zeptám, lze modem umístit kamkoliv v bytě, nebo jen u zásuvky UPC, která je v předsíni? Citovat 100 Mb/s Jiná služba Komfort CA modul Písek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník David R. Odesláno 21. září 2017 Sdílet Odesláno 21. září 2017 9 minutes ago, alnagon napsal: Děkuju za reakce. Jen se zeptám, lze modem umístit kamkoliv v bytě, nebo jen u zásuvky UPC, která je v předsíni? Doporučujumeme vždy co nejblíže účastnické zásuvce. Máte možnost ale natáhnout delší kabel od zásuvky do modemu nebo si nechat za poplatek vybudovat durhou zásuvku v některém z pokojů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lada-vir Odesláno 21. září 2017 Sdílet Odesláno 21. září 2017 modem by měl být u zásuvky ale dá se zažádat o delší kabel, přemístění zásuvky nebo vybudování další (druhé dvě položky jsou zpoplatněné) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alnagon Odesláno 21. září 2017 Autor Sdílet Odesláno 21. září 2017 3 minutes ago, Evzen napsal: A to je presne ten duvod, proc je TOTALNI KRAVINA mit rovnou v modemu i WiFi! Pristupovy bod je vetsinou potreba ZCELA JINDE - prave kvuli rozumnemu pokryti! - nez je nejaka kravska zasuvka nekde v rohu mistnosti. Toho marketingovyho lhare, kterej svoji reklamstinou ("...pokryti celeho bytu...") akorat oblbuje obycejne lidi jako je napr. alnagon, patri zavrit az zcerna :(. Takže si vlastně nepolepším. Ještě jednou dík všem za názory, především Evzenovi. Citovat 100 Mb/s Jiná služba Komfort CA modul Písek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 21. září 2017 Sdílet Odesláno 21. září 2017 Základ je mít wifi router umístěný někde uprostřed bytu, když bude naokraji tak nepomůže ani wifi modem od UPC. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.