Jump to content

Featured Replies

Posted

Akym sposobom pocita karneval data. Stiahol som uz viac ako 13GB z 10GB limitu a stale mi 3GB zostava...

Minuly mesiac som mal download 18GB a este mi 2 zostavali

Tak ma napadlo:

a) maju tam nekde chybu

b) data sa nepocitaju v noci(vikendy)

c) data sa nepocitaju, ked taham malou rychlostou

Poradte cim to moze byt...

Image2.jpg

no vypadý to tak, že v tom maj bordel, já teda osobně sem nezkoušel překročit limit, protože mám net teprve měsíc a půl. No muze to byt tak, ze nam zvedli i FUP, ale i nemusi, spis to bude tim, ze ted maji hodne prace s najizdenim a opravami a tak nekontrolujou FUP, nebo mas neco s routerem(chyba na jejich strane), ale bud rad, ted nevim jestli se ti snizila rychjlost na 256/64 snizila nebo ne???

jj, rozhodně bych byl rád, mě osobně zpomalí ihned po překročení limitu, vypadá to, že mají někde chybu.

• 1000 Mb/s
  • -
  • -
  • Vodafone StationDOCSIS 3.1
  • Severočech

Tak proč na to lidi upozorňujete? :)

nevim jestli se ti snizila rychjlost na 256/64 snizila nebo ne???

Rychlost je stale 3000/300kbs :D

přesně, protože je nejspíš dokázáno, že karneval toto forum pročítá :lol::wink:

mate stesti. ve stredu sem poprvy prekrocil omylem limit (uz to neudelam ta FUP rychlost je fakt hrozna) a zkrouhli me okamzite rychlost.

No vidíš a já mám turbo 7000 čili limit 40 Gb a minulej měsíc sem trochu přesosal. Přetáh sem 15 giga a nic rychlost byla furt stejná. Ael často to zkoušet nebudu :lol:

zdravim, pokud si si nedavno zavedl tu akci za 118,- mesicne vyssi rychlost tak je to jasny, limit ti vynulovali ale nasosany data zustala, takze mas 40GB + to co si nasosal doted, treba 55GB ale porad mas stejnou rychlost protoze tech 55 neni vsechno z tech 40...

Já jsem s tím limitem na tom úplně stejně. Také to blbě počítá.

pocitadlo.jpg