Odesláno 3. prosince 2020 4 roky Nebojte se restartovat (redeji vicekrat). Po prvnich dvou restartech se mi podarilo dostat se az na polovinu puvodni rychlosti. O tretim radeji nebudu psat. Ctvrty uz radeji nechám, dostal jsem se nad puvodni rychlost. 500 Mb/s - Komfort CA modul, VTV Set-Top-Box 2G_B, CH7465LG Kladno, Kročehlavy
Odesláno 3. prosince 2020 4 roky Mozna je to round-robin, s kazdym restartem posun na jiny tarif: 300 -> 150 -> 50 -> 500 -> 300, atd. 🙂
Odesláno 3. prosince 2020 4 roky Nevzpominam si, ze by v te SMS psali neco o nutnosti restartovat modem..nebo se pletu? Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno 3. prosince 2020 4 roky Vodafone ty modemy restartuje samo v noci, když bude potřeba. Ale nejde je restartovat všechny najednou. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 3. prosince 2020 4 roky před 38 minutami, homberg napsal: Nevzpominam si, ze by v te SMS psali neco o nutnosti restartovat modem..nebo se pletu? Nepleteš, viz kopie obou SMS, nikoli (nepřesné) citace: Spoiler
Odesláno 3. prosince 2020 4 roky Tak edit: prave me dorazila SMS, kde mne oznamuji zvyseni rychlosti internetu o jeden tarif ode dneska do 3.1.2021 a nutnosti restartovat modem! Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno 3. prosince 2020 4 roky Tak ne od 1.12 jak mne psali původně, ale teď dorazila SMSka s navýšením pevného internetu o stupeň. Píší, že zvýšení rychlosti se projeví až po restartu vašeho modemu. Po restartech tento nic-moc výsledek
Odesláno 3. prosince 2020 4 roky kde je vůbec tenhle červeno-žluto-zelenej měřák? 😮 - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.