Posted February 22, 20178 yr Velcí hráči jako UPC nebo O2 Czech Republic jsou v souvislosti s vyjádřením ohledně případného vyřazení programů opatrní. Slovenská televizní skupina JOJ dále tlačí na vyřazení svých programů z nabídek českých operátorů. Po jejím hlavním kanálu, tedy samotné TV JOJ, by nyní měly z nabídek tuzemských hráčů zmizet i tematické klony Plus a Wau. Vyplývá to z informací, které má k dispozici web Digitální rádio. Vyřazení stanic už například oficiálně potvrdil chomutovský IP operátor Grape SC. http://www.rozhlas.cz/digital/televize/ ... a--1700445 Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
February 22, 20178 yr A na co UPC čeká?Snad si nemyslí,že se na to někdo v ČR dívá. Programy skupiny JOJ i Markízy jsou stejně nesledovatelné.... Ušetřený prostor ať zaplní HD verzí současných SD programů.
February 22, 20178 yr A to vycházíte z nějakých statistik sledovanosti? Že se na to nedíváte vy, neznamená, že někteří si to občas nepustí. Internet 150 - TV Komfort CA modul, modem Cisco 3208 Ostrava
February 22, 20178 yr Velcí hráči jako UPC nebo O2 Czech Republic jsou v souvislosti s vyjádřením ohledně případného vyřazení programů opatrní.Slovenská televizní skupina JOJ dále tlačí na vyřazení svých programů z nabídek českých operátorů. Po jejím hlavním kanálu, tedy samotné TV JOJ, by nyní měly z nabídek tuzemských hráčů zmizet i tematické klony Plus a Wau. Vyplsportovní kanývá to z informací, které má k dispozici web Digitální rádio. Vyřazení stanic už například oficiálně potvrdil chomutovský IP operátor Grape SC. http://www.rozhlas.cz/digital/televize/ ... a--1700445 Tvoje starosti a Babišovy peníze bych chtěl mít. Pokud mi UPC nevyřadí sportovní kanály ČT sport HD, Nova Sport 1 HD, Nova Sport 2 HD, Nova Sport 2 HD, Eurosport HD, Eurosport HD, Eurosport 2 HD, Eurosport 2 HD,Sport1 HD, Sport1 HD, Sport2 HD, Sport2 HD, Sport5, Sport5Arena Sport 1 HD Arena Sport 1 HDArena Sport 2 Arena Sport 2Extreme Sports Extreme SportsGolf Channel HD Golf Channel HD tak to jsem v klidu
February 23, 20178 yr No vidis, tak kdyby zrovna tyhle tvoje kanaly vyradili, tak by se vubec nic nestalo. - - - CA modul OVA
February 23, 20178 yr A kedze mas tie programy dvakrat, tak to mozes byt v dvojnasobnom klude. 2x je mám pro jistotu kdyby třeba na jednom z nich byly třeba horší barvy nebo blbý komentátor A pro čvančaru jenom tolik, někdo má holt rád vzrušení u telenovel a někdo u sportu, toť vše
February 23, 20178 yr Presne, kazdy je nejak ujety (ani nevim, jestli tam jsou telenovely - jde o princip). Az na dalsim kanalu bude zase tma, tak tady zacnou jedinci vyrvavat, jak se to bude kompenzovat a podobne kydy. - - - CA modul OVA
February 23, 20178 yr Přesně tak, jeden by řval kvůli sportu, jiný kvůli dokumentu, další kvůli dechovce. A mně by se třeba nelíbilo, kdyby z nabídky UPC zmizely všechny slovenské kanály, jak tady někdo UPC radil. Slovenštinu mám ráda. Jasně, jsou tam i "hovadiny" (jako i na dalších x stanicích), ale občas i něco zajímavého a je fajn mít možnost si to pustit - aspoň v té "international" verzi. I když mi teda vadí, že JOJ Cinema dabuje v češtině. Jo, a mimochodem - telenovely se tam nikde nedávají. Internet 150 - TV Komfort CA modul, modem Cisco 3208 Ostrava
February 23, 20178 yr A na co UPC čeká?Snad si nemyslí,že se na to někdo v ČR dívá.Programy skupiny JOJ i Markízy jsou stejně nesledovatelné.... Ušetřený prostor ať zaplní HD verzí současných SD programů. Hold,plebs ma hlavu v smutku,ze pride o svoje farmy a podobne "chutovky" s ich jednoduchymi protagonistami spolu s reklamami prerusovanymi reprízami repriz. Edited February 23, 20178 yr by Guest