May 4, 201610 yr Tak koukám do aktuálního ceníku UPC a vidím, že televize Digi mini je součástí všech internetových tarifů, mají ji přímo v názvu. Já mám od UPC aktuálně internet a telefon. Jaké DVB-T programy ze zásuvky UPC chytám, jsem vyzkoušel, předpokládám, že to bude ono Digi mini. Ale myslíte, že kdybych teoret. si zrušil internet a nechal jen telefon, že bych o některé programy v tom DVB-T přišel? Ceníkově totiž není to Digi mini součástí telefonních tarifů, jenom internetových. Ale zajímalo by mne, jak by to bylo v reálu. Tyto věci mi samozřejmě na infolince nesdělí. Věřím tomu, že při příp. zrušení internetu by se nabídka analogových TV programů běžících ze zásuvky nezměnila, ale jak by to bylo s těmi v DVB-T? Díky
May 4, 201610 yr Díky. Takže byste viděli rozdíl jen v tom, že to bude bez garance, tedy bez nároku na ty programy, ale nějaký rozdíl nejen v počtu programů, ale ani v kvalitě jejich příjmu by neměl nastat?
October 15, 20169 yr V Brně byl do Digi mini přidán tzv. MUX 27 (522MHz) se stanicemi Óčko express, Retro music, Mňam TV, Noe TV, ZAK TV, TV Slovácko, a Polar TV Basic - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky
October 15, 20169 yr Potvrzuji, stav pro Čechy dnes ráno: Ocko Expres, Retro Music TV, Sport , Noe TV a rezerva2. Ale zatím to jede všelijak, jen ne dobře (DVB Viewer na PC), takže zatím nepřelaďujte DVB-T...
October 15, 20169 yr Ale zato niektore programy ako keby vypadli aleboboli zrusene, nejake nemecke, potom Discovery, Eurosport, JOJ, Markiza, Jednotka atd... Ma s tim tiez niekto problem?
October 15, 20169 yr Konkretnejsie evidujem nefunkcne tieto kanaly: Eurosport, Discovery, JOJ, Markiza, Jednotka, Disney Channel , V1, AXN CZE, PRF, Das Erste atd...
October 15, 20169 yr To byla nějaká zvláštní nabídka DIGI mini Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha