Odesláno 30. dubna 2016 10 let Ahoj, mám nově UPC 100/10 a při testu rychlosti jsem dosáhl jenom něčeho kolem 20/10. Pojal jsem podezření, že za to asi může starý wi-fi router, který mám do modemu připojený, a tak jsem se pokusil připojit si notebook přímo kabelem na modem, abych to změřil. Přes DHCP jsem dostal adresu, asi tak 20 vteřin mi fungoval internet a pak nic, ani jsem si nikam nepingnul. Všechno jsem zkusil prorestartovat, ale to nepomohlo. Je to očekávané chování, to si ten modem pamatuje mac adresu zařízení na druhé straně a s jiným nefunguje, nebo se dělo něco úplně jiného? Mám modem Ubee 3230. - - - - Praha 8
Odesláno 30. dubna 2016 10 let Autor No to jsem udělal, dvakrát, a nezdálo se, že by to pomohlo. Vždycky to po dvaceti vteřinách zamrzlo (internet - prostě jsem se nikam nedostal). - - - - Praha 8
Odesláno 30. dubna 2016 10 let A s tim routerem to jede nebo take uz ne ? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 30. dubna 2016 10 let Autor Jojo, vrátil jsem ho, prorestartoval a začalo to fungovat s routerem. Co mi ale přišlo nejdivnější že na mém počítači to nejdřív chvilku fungovalo a pak to přestalo, a po restartu to samé. - - - - Praha 8
Odesláno 30. dubna 2016 10 let Nemáte v PC napevno nastavené IP adresy? Po přímém propojení PC a modemu a následném restartu modemu vytažením ze zásuvky na cca 20s, by to mělo normálně jet. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 30. dubna 2016 10 let Autor Nene, nastavil jsem si dhcp klienta na notebooku. Ale pravda, ze jsem ten router restartoval jenom tlacitkem, co na nem je, a ne vytazenim ze zasuvky. - - - - Praha 8
Odesláno 1. května 2016 10 let Tak pak dejte vědět, zda pomohlo. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 3. května 2016 10 let Autor Tak ano, prostě jen byl potřeba dlouhý restart modemu, nechápu tedy, proč prostě nestačí ho vypnout azapnout ,ale budu si to už pamatovat. Naměřil jsem cca 95/10, takže rychlost je v pořádku a budu muste koupit novýá wifi router. - - - - Praha 8
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.