Návštěvník Odesláno 20. února 2016 Sdílet Odesláno 20. února 2016 Ano mam starej pc ja se v tom moc nevyznam ,myslel jsem totiz kdyz nemam sitovou kartu tak mi do pomuze USB ale jak to ctu tak asi ne ... muzu poprosit link kterou sitovku si mam pozidit ? dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 20. února 2016 Sdílet Odesláno 20. února 2016 http://sitove-karty.heureka.cz/tp-link-tg-3468/#!o=2 Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo Mašek Odesláno 20. února 2016 Sdílet Odesláno 20. února 2016 Je otázkou, zda ve starém PC (jak tazatel uvádí) bude mít motherboard se sběrnicí PCI-E. Tazatel by opravdu měl napsat, co má za základní desku (prostě trochu nám přiblížit, co má za mašinu) Citovat Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 20. února 2016 Sdílet Odesláno 20. února 2016 nebo vytáhnout a vyfotit stávající síťovku (pokud není integrovaná). Dobrý by byl komplexnější popis celého PC (RAM, procesor, operační systém, grafika .... vše co může souviset s výkonem) Jestli se nepídí po výkonu síťovky zbytečně. Citovat Premium - Základní Vodafone Station KrPole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lada-vir Odesláno 22. února 2016 Sdílet Odesláno 22. února 2016 Jestli má starší počítač tak mu to nemusí jet plnou rychlostí kvůli ostatnímu HW a i SW hlavně RAM a HDD a výměna SK nemusí pomoc. pokud má NTB tak alespon napiš označení někde určitě bude název a tip napsaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. února 2016 Sdílet Odesláno 22. února 2016 ahoj tak jsem si koupil sitovou kartu jak mi bylo doporuceno , pri vlozeni sitovky se mi nechce vyhledat ze byla nainstalovana nova sitovka .... moje sestava : Intel Core 2 Quad Q6600 GA-N650SLI-DS4L NVIDIA nForce 650i 4GB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 22. února 2016 Sdílet Odesláno 22. února 2016 K čemu do týhle desky síťovou kartu, když je tam gigová integrovaná? Vyměň si UTP kabely a no problema. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. února 2016 Sdílet Odesláno 23. února 2016 kable jsou uplne nove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 23. února 2016 Sdílet Odesláno 23. února 2016 To ale není garance, že jsou taky dobré. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 23. února 2016 Sdílet Odesláno 23. února 2016 jestli máš nějakého známého s noťasem, který jinde dosahuje normální rychlosti, tak ho pozvi ať ti to vyzkouší na tvé přípojce. Citovat Premium - Základní Vodafone Station KrPole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.