Posted February 9, 200619 yr V dnesnim cisle casopisu Computer (3/06) je clanek o tom jak karneval ukazoval hochum z computeru 50 Mbit rychlost, ovsem museli toho dosahnout tak, ze pustili 5 x stahovani ze stejneho zdroje, protoze vlastnosti Windows dovoli stahovat jeden soubor max. rychlosti 10 Mbit/s, pod Linuxem to problem nebyl. Mimo to je tam vyfocen novy vioce-modem SBV5120 ktery ma vyvody pro telefon, o ktrem jsem se zde jiz zminoval. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
February 9, 200619 yr Tak to by me zajimalo kde si vycucali ten udaj, ze windows umi stahovat jen 10Mbit/s. Maximalne mohlo byt omezeni na strane serveru, ale ne rozhodne ne ve windows. Ty si berou max 20% mozne prenosove kapacity site na provoz jinych administratorskych aplikaci. Takhle to vypada kdyz je clovek pripojenej k poradnymu internetu a stahuje z FTPka
February 9, 200619 yr No navic u tech modemu SURFboard je uvedena max DOWN data rate jako 38Mbps, tak nevim.
February 9, 200619 yr to Bobr: koukal sem na ten obrazek.... no promin, ale ty pouziva IE, OE ???? wtf?
February 9, 200619 yr 2IP: 84.242.65.162 / Anonymní Co je na tom divnyho ? Ja sice pouzivam FF, ale v liste to mam pod ikonkou IE (protoze se mi proste ta ikona libi vic ) ), a OE pouzivam taky... a nehodlam menit... A nepripadam si jako naka mega lama nebo tak neco )
February 9, 200619 yr Ten obrazek je jiz 2,5 roku stary. To jsem jeste byval takova lamka. Dneska uz to vypada jinak... to Bobr: koukal sem na ten obrazek.... no promin, ale ty pouziva IE, OE ???? wtf?
February 9, 200619 yr odpousti se ti , pred takovou dobou sem to snad mel i ja... Opera & TheBat rulez noflame pls..
February 10, 200619 yr Ten obrazek je jiz 2,5 roku stary. To jsem jeste byval takova lamka. Dneska uz to vypada jinak...to Bobr: koukal sem na ten obrazek.... no promin, ale ty pouziva IE, OE ???? wtf? Dnes uz tam je aspon ikonka IE7, ne?