Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vodafone Techforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Odesláno

Ano, funguje to OK na iOS (iPad) i v prehliadaci (Silverlight).. prvych 5-10 sekund je mizerna kvalita, ale potom prehravac prepne na vyssi bitrate..

• Super
  • -
  • Základní
  • -
  • Bratislava
Odesláno

Sluzba HoGo bude dostupna bez dodatocneho poplatku aj po 31.juli pre zakaznikov vyuzivajucich digitalne triple play sluzby s TV balickom Digital Basic,ako aj uzivatelov sluzby Digital Exclusive. Ostatni zakaznici digitalnych televiznych sluzieb si budu moct od 1. augusta uzivat HoGo za 1€ mesacne.

http://www.upc.sk/onas/#acc_horizongo

Odesláno

Vsetky 3 HBO stanice su v HoGo v HD verzii,tym padom nejdu spustit.Ma niekto tieto stanice v SD verzii alebo ich budu postupne pridavat?Mne sa v HoGo v SD verzii nezobrazuju.

Odesláno

Můžu tě uklidnit v Horizon Go opravdu HBO v HD verzi nejsou a zatím nebudou

• -
  • -
  • Jiná služba
  • nic
  • UPC
Odesláno

technik:Po tvojej odpovedi a ukludneny budem mat urcite kludnejsi spanok :mrgreen: Otazka nestala na tom ci bude HBO v HoGo v HD verzii dostupne,ale na tom,ze v HoGo mam HBO stanice len v HD verzii,tym padom nejdu spustit,a ci budu pridavat aj SD verziu,ktoru v HoGo zatial nemam a v ktorej sa to bude dat spustit.

Odesláno

Oficialne vyjadrenie UPC SK z facebooku na moju otazku preco HBO stanice v HoGo nie su dostupne v SD verzii:

Uvedené prémiové programy sú súčasťou služby Horizon Go (ako je možné vidieť pred prihlásenením sa), zatiaľ vzhľadom na autorské práva a voľné okno nemohli byť sprístupnené pre živé vysielanie.

Najneskôr od 1.8. budete moct uvedene stanice sledovat cez Horizon GO - dovtedy len cez HBO GO. Rozlisenie/kvalita obrazu sa sama automaticky optimalizuje pre kazde zariadenie a kazde internetove pripojenie a momentalne nemame HD stanice v Horizon GO. Maria

• po měsíci...
Odesláno

Dnes som skusil spustit HoGo v chrome a na moje prekvapenie ide a to bez nastavovania a aktivovania APAPI.Doteraz len v IE po aktualizacii chrome na verziu 43.

Snimkaobrazovky80yg7s.png

Odesláno

Já včera zkusmo taky spustil Horizon Go v Chrome a rozněž mě překvapilo, že to teď běží, když přitom u verze 42 nepomohlo ani nastavení a aktivace APAPI. Taky mě to fungovalo pouze jen v IE, protože u Firefoxu mi to pro změnu psalo a píše stále, že video není k dispozic i z důvodu ochrany autorských práv.

horgo.png.a9b4b9c3ae641cee6409d65022d3b46f.png

Odesláno

No mě nejede ani v Chromu...

• 500 Mb/s
  • 4 GB
  • Komfort
  • Základní STB Vodafone + CA
  • Brno-Líšeň
Odesláno
Já včera zkusmo taky spustil Horizon Go v Chrome a rozněž mě překvapilo, že to teď běží, když přitom u verze 42 nepomohlo ani nastavení a aktivace APAPI. Taky mě to fungovalo pouze jen v IE, protože u Firefoxu mi to pro změnu psalo a píše stále, že video není k dispozic i z důvodu ochrany autorských práv.

Páč to už asi před třema týdnama přeonačili na HTML5 :wink:

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague