Přejít na obsah

Problém s připojením


Návštěvník Acebane

Doporučené příspěvky

Tak jsem se mrkla - šířka je nastavena na 20MHz a režim je smíšený - tedy b/g/n a výkon je 100%. Nevím - nemám odvahu to měnit na WEP, když tady bylo psáno, že to by se mi tam někdo mohl připojit cizí. Ještě jsem se dívala, že Režim zabezpečení je tam WPA-osobní (ale jsou tam ještě možnosti WPA-podnik a ten WEP a ŽÁDNÝ). Tak nevím - ale mobil se pořád nechytá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak vyzkoušeno - i tak to nejde. Dokonce jsem v nastavení modemu našla seznam povolených zařízení - původně tam bylo nastaveno Žádné, takže si myslím, že se mohlo připojit jakékoliv zařízení, ale mobil se i tak nepřipojil, tak jsem zadala seznam povolených a vložila MAC adresu mobilu a nastavení Uložila - restartnula jsem i mobil a znovu vyzkoušela a zase nic. Tak už fakt nevím :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No už jsem se asi tak víc jak rok nikde nepřipojovala, ale před tím se normálně připojil - např. v knihovně a podobně. Začala jsem hledat i v angličtině - narazila jsem na několik odkazů - taky všechno stejný problém s připojením na domácí síť u Wildfire S a zkoušeli taky WEP a nešlo jim to, doporučovali ten seznam povolených MAC adres - to jsem zkusila - taky nešlo. Tak fakt nevím - je to tím telefonem nebo tím modemem? Ale říkám - s pc se na ten modem s wifi v pohodě připojím - wifi na pc jede úplně perfektně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak dnes jsem ten mobil vyzkoušela jinde - byla to wifi síť se zabezpečením - wpa/wpa2 psk - s heslem - mobil okamžitě našel a bez problémů se připojil a internet se dal prohlížet úplně v pohodě. Tak proč se nemůžu připojit doma na vlastním modemu?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak si představte - znovu jsem to zkusila doma a najednou mi mobil chytil wifi i doma! tak to už vůbec nechápu - asi se mobil nejdřív rozcvičil na té cizí wifi a teď už přijímá moji domácí - no to je mi teda záhada! :D :D :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...