Posted January 10, 200619 yr Ahoj.Začínám proto se ptám ?Karneval mi dal modem se dvěma adresami ,jeden přes siťovku a druhy přes USB.Síťovka jede ,USB ne .Co k tomu potřebuji ....ovladače?
January 10, 200619 yr Ano potrebujes nainstalova do PC ovladac pro komunikaci pres USB, ovladac je na CD ktere jsi dostal s modemem. Dal si kdyz tak prohledej forum uz se to tady nekolikrat probiralo. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
January 15, 200619 yr No ja jsem k tomu ovladac nedostal, ale da se stahnout z netu, kdyztak se muzes ozvat na mail alj(zavinac)centrum.cz a poslu Ti to
January 18, 200619 yr Dík za ochotu,odkazali mě na odkaz motorola ale ovladač mi stejně nejde.Asi bude lepší když si koupim router.Nebo dělám někde chybu.
January 18, 200619 yr Nekde delas chybu, na dve IP adresy a 2 PC by ti stacil i switch. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
February 3, 200619 yr kdo z vás mi pomůže ?Nemám kdyspozici instační cd k USB odkud ho mohu stáhnout?
February 4, 200619 yr nejlip na strankach vyrobce http://broadband.motorola.com/consumers/support/default.asp?supportSection=CableModems
February 4, 200619 yr mám problém s otevřením složky winzip u instalace složky driver usb u modemu.Win zip nainstalovaný sice mám,ale nemaká tušíte někdo co s tím
February 4, 200619 yr Mozna je ten zazipovany soubor poskozeny, zkus ho stahnout znovu, nebo se vyprdni se na winzip a naistaluj si Toatal Commander, ten uz ho ma zabudovany v sobe. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno