Návštěvník Ankroth Odesláno 3. prosince 2014 Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 Čili klidně ještě dnes, nejpozději ke konci tohoto roku a bez sankce, tedy i bez doplacení věrnostní slevy, kterou máme ve smlouvě do 9.1.2015? No pokud máš věrnostní smlouvu do 9.1.2015 ta proč jsi už dávno nedal výpověď k 9.1.2015. Pokud máš v úmyslu dávat výpověď až toho 9.1. tak budeš platit až do konce února. Takže si myslím že teď spíše hledáš záchranu jak neplatit ještě ty další měsíce. Ale prdlajs. Věděl jsem, že věrnostní období končí 9.1.2015 a v MojeUPC je psáno, že v případě neprodloužení máme dát vědět alespoň 15 dní předem, což jsem chtěl tak jako tak udělat. Nicméně od 1.1.2015 do 9.1.2015 by mi byly zdraženy služby, s čímž zásadně nesouhlasím, a proto vypovím smlouvu bez sankcí. Nevidím důvod k zdražení, a to přesto, že půjde jen o desetikoruny. Mně v práci taky nikdo plat automaticky nezvedá dle inflace nebo jiných ekonomických či technických ukazatelů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 3. prosince 2014 Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 Něco jiného je věrnostní sleva a ukončení smlouvy. Pokud zrušíš věrnostní slevu nerušíš smlouvu s UPC. Tam máš nějakou výpovědní lhůtu Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel m Odesláno 3. prosince 2014 Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 ono je to trochu zvláštní s věrnostní sleva . Já má 4.9.2014 - 4.9.2015 věrnostní slevu ,ale teda proč mě v lednu taky zvýší cenu když měla být na celou dobu stejná cena??? Citovat Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Katoda Odesláno 3. prosince 2014 Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 Věrnostní sleva ale stejná zůstane - 300 Kč oproti "standardní" ceně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 5. prosince 2014 Sdílet Odesláno 5. prosince 2014 koukám od listopadu 2014 dekódovací modul pronájem 70 KČ , zdražení 20 KČ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stedyn Odesláno 5. prosince 2014 Sdílet Odesláno 5. prosince 2014 Od léta mám slevu na věrnostní období (Kombi Klasik 40), dopis o zdražení mně taky přišel, takže jsem psal na infolinku co a jak a tady je odpověď: Vážený pane, s radostí Vám můžeme potvrdit, že plánované změny Váš tarif neovlivní. Všech klientů se týká změna všeobecných obchodních podmínek a zjednodušení ceníku, kde budou veškeré položky zaokrouhleny na celé koruny. Takže teď platím částku v halířích a měla by být jen zaokrouhlená na koruny. Citovat 1000 Mb/s - Komfort Vodafone Station, 2x CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník aladar963 Odesláno 5. prosince 2014 Sdílet Odesláno 5. prosince 2014 kolik za to platis po sleve? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stedyn Odesláno 8. prosince 2014 Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 Platím asi 440 Kč. Citovat 1000 Mb/s - Komfort Vodafone Station, 2x CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník aladar963 Odesláno 11. prosince 2014 Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 Ani se neptejte, co jsem z nich vcera vytriskal Kombi Komfort 120+ Filmbox Plus Plus wifi modem + box v pronajmu 650.- po zdrazeni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník boukacka Odesláno 12. prosince 2014 Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 A vytriskal si to z nich bez výpovědi nebo jsi ji jim už poslal? Já to zkoušel bez vypovedi, jen jsem vyhrožoval. Nedostal jsem se ale ani o korunu níž (dokonce ani na úroveň nabídky, kterou dostávají novi zákazníci). Tak jsem jim poslal výpověď a čekám, kdy se ozvou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.