Marek-26 Odesláno 24. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 Marek-26, jsi, nebo jsi byl (pokud se nepletu), obchodní zástupce UPC. Kde jsou sakra ty zde diskutované stránky? Pokud nebudou podobné informace dostupné na oficiálním webu http://www.upc.cz/, nemají výše uvedené odkazy jinou informační hodnotu, že od 3.1.2015 dojde k jakýmsi změnám... OZ jsem nikdy nikde nebyl. Jestliže přijde tato informace oficiálně od UPC i s odkazy, není důvod, aby bylo zatím přímo na stránkách. Většinou existuje několik verzí pro různé zákazníky s různými službami dle toho, co konkrétně se jich to týká (personalizované sdělení). Není třeba vyvolávat nějakou histerii a zbytečně navíc démonizovat. Informace všem přijde a na webu to bude, až to tam bude muset být (tuším, že měsíc dopředu?). Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 24. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 No uz mi celkem dochazi trpelivost. Vcera mi prisel email ze budou zdrazovat. Tak jsem zacal badat kolik. Dobře při prvním pohledu to je 20 kc, coz jsem byl docela ochoten zkousnout. Jen jsem ale zjistil jinou věc a to tu, ze vyhoda koupe modemu je pryc. Kupoval jsem modem sobe i rodicum před dvěma lety v domeni, ze nebudu platit za pronajem. To je ted pase, vzhledem k tomu ze cena za pronajem je v cene celkove. Tudíž mam ted modem doma bez slevy na cene a zaroven jako bych si ho ještě poronajimal. U rodicu mam jiz vyhlednuteho jiného poskytovatele a u sebe se rozhoduji mezi dvema. Mají symetricke pripojeni a je to levnejsi. Za cenu upc dostanu ještě televizi... Všude v ceníku vidím, že "Cena nezahrnuje pronájem přijímacího zařízení", kde jste tedy vyčetl Vámi uvedenou informaci? Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel m Odesláno 24. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 Jeden z největších českých poskytovatelů internetu po dvou letech opět lehce navyšuje ceny za své služby. Podívejte se, kolik od 1. ledna 2015 zaplatíte za internet od UPC. Poskytovatel internetového připojení a kabelové televize UPC po čase opět přichází s nepopulárním zdražováním. Po dvou letech opět zvýší ceny za své služby. V roce 2013 to bylo v průměru o 3,5 %, nyní až o 4,2 %. Zdražení se dotkne většiny zákazníků. Ti mohou v případě nesouhlasu bez sankcí ukončit odběr služeb.Více na: http://www.zive.cz/clanky/upc-zdrazuje- ... n=copylink Citovat Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Violetka Odesláno 24. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 Ty repasované pseudo set top boxy Kaon by snad měli dávat zdarma k užívání, protože platit nehorázné částky za pronájem něčeho, co jsem musela nechat už 3x vyměnit, neb to nefungovalo, to je teda vrchol...nicméně zdražení... jejich "zkvalitnění služeb" by se mělo spíše nazývat "snažíme se o normální funkčnost"... uvidím, o kolik to zvednou. Mám všechny 3 služby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 24. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 koukám, centrio si tuhle příležitost nenechá ujít Víte že UPC zdražuje, nelíbí se Vám to? Přejděte k nám do 31.12.2014 a nabídneme Vám garantovanou slevu 20% z Vašeho vyúčtování a pevnou cenu v roce 2015. Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 24. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 Ještě pár let a UPC je stejně koupí, to je zákon trhu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 24. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 nemaluj čerta na zeď Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo_Moucha Odesláno 24. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 Kdyby Centrio šířilo TV koaxiálem a daly se na příjem použít CA moduly, tak u nich už dávno jsem... Citovat Jiná služba Jiná služba Komplet Bílá krabice Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník frelo Odesláno 25. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 25. listopadu 2014 Ještě pár let a UPC je stejně koupí, to je zákon trhu to máš pravdu centrio ma pokryti par metrů v praze a rš to tady nezachrání ...je možné že centrio bude časem bude pohlceno silnějším pokud nezvýší pokrytí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník upcman Odesláno 25. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 25. listopadu 2014 http://www.digizone.cz/clanky/nejvetsi- ... ve-sluzby/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.