Posted September 22, 20204 yr Donry den, ze dne na den prestalo fungovat vysilani Horizon go pres chromecast. Wifi je funkcni, HBO GO pres chromecast funguje normalne, Horizon nikoliv. Vyzkluseno na 3 ruznych televizich se 3 ruznymi chormecasty. Na televizi se zobrazi chyba 500. Posim v cem je problem? Dekuji
September 22, 20204 yr Mě funguje normálně. Vyzkoušeno nyní z tabletu i mobilu android. Basic Basic+ - - Brno
September 22, 20204 yr Ano, v mobilu funguje, na tabletu take, ale nelze odeslat do TV pres Chromecast. Zkousela jsem to nyni znovu a nejde. Horizon TV couldn' t handle the request.. Please come back later or try to refresh. Tohle se na obrazovce zobrazi... Tak nevim....
September 22, 20204 yr Tak teď jsem vyzkoušel znovu a nefunguje už ani mě. Stejný problém. Basic Basic+ - - Brno
September 22, 20204 yr To samé se stejnou hláškou přes Google Chromecast 3 - přes Xiaomi mi box S (chromecast v systému) je to funkční Super - Základní Compal CH7465 Teplice
September 22, 20204 yr Asi jen vylepšili ochranu proti pirátům. A zřejmě každý, kdo používá Chromecast, je pirát. 300 Mb/s - Komplet Modem Compal, HD Mediabox, CA modul Mladá Boleslav