Návštěvník Tvskyfreak Odesláno 20. června 2014 Sdílet Odesláno 20. června 2014 Mno třeba u Netboxu to jde, ale vyjde to stejně draho, jako balík HBO (ve kterém mají i HBO OD) http://www.netbox.cz/site/cz/hbo-go-k-internetu.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vpa Odesláno 20. června 2014 Sdílet Odesláno 20. června 2014 A nedělají to u Netboxu tak, že mu prostě zprovozní HBO? Citovat Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Vodafone TV Premium, CA modul Hradec Králové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tom0 Odesláno 20. června 2014 Sdílet Odesláno 20. června 2014 Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník madbin Odesláno 21. června 2014 Sdílet Odesláno 21. června 2014 ku*** to si snad delaji prdel. Poprve jsem ty smejdy chtel za neco pochvalit a po 24h uz jim to nejede a UPC neni na seznamu. Uz mne opravdu serou. Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník david3434 Odesláno 21. června 2014 Sdílet Odesláno 21. června 2014 Jsem zvědavej kolik bude HBO Go stát?Počítám tak do stovky 89kč,99kč apod.,ale uvidíme.nemate někdo zprávy,kolik bude stát po zkušební provozu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 21. června 2014 Sdílet Odesláno 21. června 2014 višchni to mají v ceně služby. Takže to bude mít asi i UPC. A jestli to bude placená služba, tak jedině při objednání HBO balíčku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Riki Odesláno 22. června 2014 Sdílet Odesláno 22. června 2014 Mělo by to jet od září, cena zhruba 50 Kč, samozřejmě s balíčkem HBO nebo superfilm. Odpovědi jsou od operátora klientského centra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tom0 Odesláno 22. června 2014 Sdílet Odesláno 22. června 2014 Cenu bych akceptoval do 100,-Kč bez balíčku, dalších 199,-Kč za balíček nedám, na to že na HBO moc filmů není a pořád se točí dokolečka, je to pro mne moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 23. června 2014 Sdílet Odesláno 23. června 2014 Tom0: hbogo jde jen spolecne s hbo. A hbo je samo o sobe pomerne drahy kanal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tom0 Odesláno 23. června 2014 Sdílet Odesláno 23. června 2014 Warman: díky za informaci, Já bych bral jen filmy něco na způsob VOYO za dostupný měsíční poplatek,ale také zahraniční dabované filmy.Sledovat přes Smart tv., mám to pro rodiče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.