Odesláno 27. února 2006 19 let Jo, jenomze vetsinou to pise "DHCP Warning..." Tentokrate to psalo "DHCP Failed...." (videl jsem tuhle hlasku osobne poprve....) Navic v okne status na modemu ( http://192.168.100.1 ) mi to vzdycky viselo na 4. radku ( Establish IP Connectivity using DHCP )
Odesláno 27. února 2006 19 let Může se jednat o chybný pokus modemu o získání jeho IP adresy z hlavního DHCP serveru, který přiděluje tyto adresy pod určitou HFC MAC.
Odesláno 2. března 2006 19 let Ne uplne v pohode... vsechno slape tak jak ma a to jsem uz hoooodne za limitem 2GB
Odesláno 2. března 2006 19 let Ovec: Taky spokojenost a vypadky jen ty ktere jsou ohlašeny.... Doporučuji zavolat na kontakt centrum a řict co a jak protože to dela jen u tebe. Jak je vidět.
Odesláno 16. března 2006 19 let Vazeny zakazniku, dekujeme za upozorneni, technik na miste provedl vymenu zarizeni a vse by jiz melo byt v naprostem poradku. Prosim o overeni i z Vasi strany. Dekuji za spolupraci. a vsechno klape jako hodinky
Odesláno 25. dubna 2006 19 let dneska se mi stala zajímavá věc. ráno sem se chtěl připojit na net, ale nějak se nechtěla přiřadit dynamická adresa, tak nevím jesli je problem u mě , nebo u karnevalu, každopadně sem nahodil starý dobrý IP který mam ve starý smlouvě, a funguju normalně, akorat teda nemam veřejný IPko.
Odesláno 27. dubna 2006 19 let Zdravim, chtel bych se zeptat, mam tarif T3M ale dneska jsem pustil SpeedTest a napsalo me to rychlost jenom 768kB/s nevi nekdo cim to muze byt ? Uvidim zitra, jestli to pojede uz normalne, ale zajimalo by me, jak se tohle muze stat, thx
Odesláno 27. dubna 2006 19 let i turbo 3M je správná rychlost: 375KB/s to co si napsal je ale nejspiš překlep a myslel si 768kb/s a to je dost moné vytíženým uploadem . edit: speedtesty kecaj kraviny , tim moc neotestuješ spíš začni tahat nakej velkej soubor z kvalitního zdroje a koukni jakou rychlostí stahuješ
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.