Přejít na obsah

Dostupnost Dlouhý Most (Liberec)


Návštěvník Quiltiq

Doporučené příspěvky

Návštěvník Quiltiq

Zdravím, už dlouho sháním lepší připojení než od O2 ale bohužel tu jsou jen samé wifi připojení (co jiného by bylo na vesnici :)) ale od místních sem se dozvěděl že tu před lety nějaká firma pokládála optiku, nevíte jestli se někde o tom nedá zjistit více? Jestli by třeba UPC se toho neujalo? (I když o tom silně pochybuji)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník upcman

urcite existuje ceska stranka kde si vies podla ulice a obci kde byvas overit dostupnost sluzieb co tak to skusit? malo by ti vypisat vsetkych poskytovatelov ktory vedia u teba zraidit sluzby

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník zobin

Zkus zavolat do adv, ty maji hodne kopanou optiku. Tedy pokud ti jde jen o rychlost a nebude ti vadit, ze nemuzes nic stahnout :twisted: Ten majitel je desnej vul, jakmile stahujes vic, nez mu prijde bezny, tak te krouhne i na optice a (a mozna jeste napraska policajtum :mrgreen: no jejich podminky byly pred par lety na webu, stoji fakt zato). Jsou to hlavne antenkari, ale maji optiku hodne vTurnove a mozna i v okrajovych castech Liberce. Je to rychle, docela spolehlive, ale za sebe bych si radsi o chvilku dele pockal na vdsl od o2 nez net od tehle ... S UPC urcite nepocitej, sit nikdy nerozsirovali, maximalne tu a tam nekoho koupi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

O ADVnetu sem si trochu zjistoval jak to u nich chodi a jejich pravidla jsou fakt strasny (I podle zkusenosti znameho). Kazdopadne uz sem jednou na O2 volal, dozvedel sem se ze jsem nekde mezi dvema utrednama a nic s tim nehodlali udelat, teda akorat mi tenkrat zvedli rychlost ze 3Mb/s na 5Mb/s, ktera stejne v tomto rozmezi kolisa.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník zobin

5mbit je opravdu malo, to ti da dneska kazdy antenkar. Zkusil bych sferii, ta tam s nejvetsi pravdepodobnosti pujde, a znama si na vypadky nestezuje, tahani je pokud vim nezajima, ale radeji se na to u kazdeho zeptej, i kdyz adv jsou buzerovanim nejznamejsi, nejsou jedini :) Vyhoda dlouhyh mostu je, ze to je stranou, tak by tam nemuselo byt tak zaruseno a mohlo by to behat. Treba by neskodilo proskenovat si nejakou nanostation m5 vzduch, abys zjistil, kdo tam vysila a obvolat to. Znamej takhle nasel uplne neznameho poskytovatele nekde v nejake prdeli (Chrastave nebo kde) a beha mu to za 400 furt pres 10 mbitu. Mozna taky cz free muze byt dobre, pokud tam je a ma sikovneho spravce s dobrou konektivitou. O2 mas nejspolehlivejsi, ale ja bych radsi tu a tam ozelel vypadek :)

 

I dle příspěvků tady UPC svou síť rozšiřuje. Ne sice nějakým závratným tempem, ale rozšiřuje.
Aha, to jsem nevedel. Nepamatuju se, ze bych tady nekdy videl UPC s bagrem. Sitel pro o2 nekde neco kope kazdou chvili.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...