Odesláno 2. srpna 2020 4 roky Dobry den, chtel bych se zeptat ktery z techto modemu ke sluzbe Internet 150 byste mi doporucovali: COMPAL CH7465LG s technologií EuroDOCSIS 3.0:, Huawei B2338:, Zyxel VMG8623-T50A:, Huawei B2368-66:. Aktulane nemam v planu delat z toho bridge a davat tam dalsi router. Ne uplne rozumim v cem bych si tim pomohl. Jakoze modem od Vodafone casto pada a kdyz bude jenom bridge tak se to dit nebude? V supliku mam zatim nepouzity Cisco-Linksys E4200 tak by me zajimalo zda si tim pomuzu ze bych ho dal za modem od Vodafonu. Moc dekuju za odpovedi. Upraveno 2. srpna 2020 4 roky uživatelem badware144
Odesláno 2. srpna 2020 4 roky modem přece dostaneš podle toho, jakou technologií tě připojej 😮 pokud je to připojení po kabelu, bude to buď zyxel (dsl), nebo compal (eurodocsis), ty další dva sou na lte - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 2. srpna 2020 4 roky Ano , uz jsem to pochopil.. bude to tedy tento modem COMPAL CH7465LG s technologií EuroDOCSIS 3.0. Dekuji. Zajimali by me taky ty ostatni veci: Aktualne nemam v planu delat z toho bridge a davat tam dalsi router. Ne uplne rozumim v cem bych si tim pomohl. Jakoze ten Compal casto pada a kdyz z nej bude jenom bridge tak se to dit nebude? V supliku mam zatim nepouzity Cisco-Linksys E4200 tak by me zajimalo zda si tim pomuzu ze bych ho dal za modem od Vodafonu. Dik. Upraveno 2. srpna 2020 4 roky uživatelem badware144
Odesláno 2. srpna 2020 4 roky A proč si myslíš že Compal často padá, máš nějakou osobní zkušenost ? Pokud ne tak se tím netrap a uvidíš sám jak bude fungovat a podle toho pak případně můžeš za něj připojit nějaký vlastní router,ale nejspíš to stejně neuděláš. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 2. srpna 2020 4 roky Výhod vlastního routeru je více, ovšem v případě Linksys E4200 zrovna nenacházím ani jednu, takže bych to neřešil a nechal na Compalu... - - - - -
Odesláno 3. srpna 2020 4 roky Dnes jsem zjistil ze COMPAL CH7465LG s technologií EuroDOCSIS 3.0 si neni mozne odkoupit ale jenom pronajimat. Chtel bych se proto zeptat zda jiz existuje nejaka moznost pouzivat vlastni modem s Vodafone sluzbami a kdyz jo prosim ktery modem byste mi doporucili. Dik.
Odesláno 3. srpna 2020 4 roky modem se dá jenom pronajímat a žádnej jinej než od vodafonu se připojit nedá - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 3. srpna 2020 4 roky Momentálně to nelze. Bylo to možné a zase by mělo být. Jediná možnost je sehnat použitý Compal, před koupí ověřit, že se jedná o prodejní kus od UPC. Jiný modem Vám nenavedou. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 3. srpna 2020 4 roky Moc dekuji za odpovedi. A deje se v tomto smeru neco? Zda se mi ze v Nemecku tam ta moznost vlastniho modemu je. Pripadne alespon kdy se vrati moznost odkupu toho Compalu...? Dik.
Odesláno 3. srpna 2020 4 roky tady se o tom vede bohatá diskuze 😄 dá se říct, že možnost vlastního modemu je dost špatnej nápad, viz diskuze - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.