Odesláno 18. srpna 2020 4 roky Bude to Compal, buď verze LGI (bílý) nebo VF (černý). Do bridge s IPv4 přepnout lze. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 18. srpna 2020 4 roky Přepnout do bridge pouze s IPv4 můžeš mi to nějak vysvětlit? Jinak zapojení bude stejné jako u toho Cisca?
Odesláno 18. srpna 2020 4 roky Zapojení bude stejné a pokud máte ještě IPv4 adresu, pak půjde modem přepnout i do Bridge režimu. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 18. srpna 2020 4 roky www.whatismyip.com např. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 18. srpna 2020 4 roky Ak ma stary Cisco modem (3208/3212), tak ma este urcite verejnu IPv4 adresu, pokial mu ju VF svojvolne pri vymene za Compal nezmeni na DS Lite.. Super - Základní - Bratislava
Odesláno 18. srpna 2020 4 roky To se neděje, že by to měnili. Jak ji někdo má, pak to nepřehazují bez vědomí a souhlasu. Uvidíme, zda to nebudou chtít nějak řešit při migraci zákazníků. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 18. srpna 2020 4 roky U me byl technik s vymenou pred 14 dny a dostal jsem cerny Compal. Ty bile pry uz nedavaji povidal...IPv4 me zustala (bohudiky), takze jsem Compal okamzite prepnul do bridge modu a doufam, ze uz se nikdy nebudu muset do nej logovat. Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno 24. srpna 2020 4 roky Taky jsem "vyfasoval" černý Compal. Zelené LEDky svítí až moc. Zkusil jsem jet chvíli i s WiFi routerem, ale tak 14 dní a přepnul jsem na modem a připojil osvědčený vlastní router.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.