Návštěvník Doja Odesláno 4. října 2013 Sdílet Odesláno 4. října 2013 Zdravím, trochu bojuji s UPC ohledně doručování faktur za služby na email. Rád bych se Vás zeptal, který den po konci zúčtovacího období Vám chodí faktura za služby na email. Děkuji Doja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtonda Odesláno 4. října 2013 Sdílet Odesláno 4. října 2013 Mě přišla dneska v 9:29. Citovat Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrzic Odesláno 4. října 2013 Sdílet Odesláno 4. října 2013 Mně chodí do cca 5-ho v měsíci, splatnost do 20. a zúčtovací období mám od 1. do posledního v měsíci. Citovat Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jaku Odesláno 4. října 2013 Sdílet Odesláno 4. října 2013 Vyúčtování mi přijde kolem 5., vždy večer. To "kolem" znamená, že nejdříve 3. a nejpozději 7, ale zpravidla 5. Je za celý aktuální měsíc. A mám tam vždy vyznačenu splatnost 15. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 4. října 2013 Sdílet Odesláno 4. října 2013 První nebo druhý den v měsíci, splatnost vždy 15., platím prostřednictvím SIPO... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník radoslavcz Odesláno 4. října 2013 Sdílet Odesláno 4. října 2013 U mě chodí v rozmezí od 3. do 6. dne. (inkaso se strhává kolem 17.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 4. října 2013 Sdílet Odesláno 4. října 2013 Ja platim pres SIPO a vypis chodi (zatim prisel 2x, predtim nechodil vubec) okolo 20. dne v mesici. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtonda Odesláno 4. října 2013 Sdílet Odesláno 4. října 2013 Citovat Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Dinkylinky Odesláno 4. října 2013 Sdílet Odesláno 4. října 2013 Takže pokud máte SIPO, chodí ta elektronická faktura nebo ne? Mně dřív, když jsem měl UPC v Sipo nic nechodilo, kromě teda rozpisu SIPA z Český pošty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jaku Odesláno 4. října 2013 Sdílet Odesláno 4. října 2013 Dlouhá léta mi nic nechodilo a platil jsem přes SIPO. Potom jsem SIPO zrušil a platím platební kartou na eshop.upc.cz. Při té změně jsem chtěl i výpisy a pomohl telefonát. Ochotná (bez ironie) účetní mi poslala dokonce zpětně celý rok. Od té doby přijde automaticky kolem 5. dne v měsíci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.