Návštěvník ludeko Odesláno 6. září 2013 Sdílet Odesláno 6. září 2013 Nejde mi Nova HD a Nova sport HD, Praha Záběhlice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník jostrih Odesláno 7. září 2013 Sdílet Odesláno 7. září 2013 Praha Hostivar, bez problemu Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo Mašek Odesláno 7. září 2013 Sdílet Odesláno 7. září 2013 Chomutov - Jirkov: funguje OK Citovat Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ludeko Odesláno 7. září 2013 Sdílet Odesláno 7. září 2013 No nejde mi ani ta Prima HD, co je na stejném kanálu, tak to bude asi něco u mne resp. v aktivaci od UPC, po přechodu na ten rychlejší Internet mi totiž dva dny nešel ani UPC telefon. V pondělí budu hlásit na UPC problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel m Odesláno 8. září 2013 Sdílet Odesláno 8. září 2013 Prima HD ,Nova HD je nekódovaná problém hledej u sebe! Citovat Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ludeko Odesláno 8. září 2013 Sdílet Odesláno 8. září 2013 Nevím kde byla chyba, ale až po trojnásobné aktualizaci programů to už jde. Jen pro info jde o 4 roky starou Sony TV, trochu podobné problémy už měla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.