Odesláno 1. května 2013 12 let A co k tomu člověk potřebuje, aby mohl chytat volné DVB-C?BTW. škoda že nikde není seznam Mbps jednotlivých stanic televizi s DVB-C tunerem, pripadne DVB-C settopbox datovy tok jednotlivych stanic tu nekdo pomerne podrobne postoval - - - - Praha
Odesláno 1. května 2013 12 let Je DVB-T od UPC aspoň kvalitnější než pozemní DVB-T? Myslím SD kanály - třeba Čt24 Kvalita stejná.
Odesláno 1. května 2013 12 let Takže když mám TV s DVB-C tunererm, tak bych to měl naladit obdobně jako DVB-T? Nemáte někdo odkaz na kanály, co jsou volně v DVB-C? Teď jsem četl, že by měli přidat Fanda HD, ale to asi bude kódovaný ... Aha, tak to je škoda - ta kvalita. A ČT Sport HD má jaký datový tok?
Odesláno 1. května 2013 12 let http://www.upc.cz/pdf/Frekvencni_prehle ... evizee.pdf. Tam kde je ikona dolaru,tak je to zakodované - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno 1. května 2013 12 let Super Ta přenosová rychlost je na jeden program, nebo to znamená něco jinýho? 6900 kbps by bylo fakt dost (DVB-T má ČT24 zhruba 3000 kbps)
Odesláno 1. května 2013 12 let TAk to je super - ale moc lidí to neví - třeba mají doma několik televizí a u každé mají settopbox od UPC a platí si televizi i když se třeba nedívají na ty zakodovaný kanály ... Když jsem se o tom byvil s lidma v práci, tak nechápali ...
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.