April 30, 201312 yr Zdravím, mám internet od UPC - asi nějakej starší tarif a zjistil jsem, že chytám kanály 21,22,23,24,25 ve standardu DVB-T, ale nevím jestli je to legální - nebo pokud bych tuhle možnost neměl, tak by to bylo blokovaný? Nebude to nelegální odběr?
April 30, 201312 yr Citace z odkazu: "přijímač s DVB-T tunerem ladíte na 21. kanále resp. frekvenci 471,25 MHz", což je ovšem frekvence Nosné obrazu u analogu. Je třeba ladit na 474 MHz
April 30, 201312 yr S naladěním není problém problém mám s otázkou legálnosti - aby jednou někdo nezaklepal na dveře - dneska se zavírá i za staženou mp3 ... Podle toho odkazu by to měla být volná služba k "jakékoliv digitální službě" - platí to i pro internet? - tedy když mám internet > pak mám i DVB-T. Není někde přehled datových toků? SD kanály se mně nezdály nějak lepší než "z antény" - je tam ovšem ČT Sport HD - bude hokej ...
April 30, 201312 yr Zadnej strach, to je vec UPC jestli si televizni nabidku zafitruje, nebo ne. Dneska uz se fitry moc nepouzivaji a tak jede tv nabidka vetsinou i tem, co odebiraji jen internet. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
April 30, 201312 yr Předpokládám tedy, že DVB-C je kódovaný, a tohle je takovej bonus, trochu neoficiálně ...
April 30, 201312 yr I v DVB-C jede par kanalu volne. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
May 1, 201312 yr Těch volných v DVB-C je docela dost, možná všechny, co jdou v DVB-T a jako bonus i Barrandov HD ( ale tam toho v nativu je opravdu zatím hodně málo )
May 1, 201312 yr A co k tomu člověk potřebuje, aby mohl chytat volné DVB-C? BTW. škoda že nikde není seznam Mbps jednotlivých stanic