March 27, 201313 yr Je normální že při každým zapnutí televize na úvodní obrazovce píše ověřování modulu Conax? Mám menší problém s programem Musicbox ,obraz se roztahuje přes celou obrazovku. Tak že není vidět symbol programu. Ostatní program ve 4:3 jsou normálně zobrazeny. Jinak obraz špička ,žádná kostička .Existuje nějaký editor programu? Ultra+ sLimitem S ALLinONE Vodafone Ultra Hub 7 -Most
March 27, 201313 yr S tim MusicBoxem mi to dela naprosto stejne - nekdy je to normalne, nekdy je to roztahnute na vysku. Taky Panak. - - - CA modul OVA
March 27, 201313 yr 1-Ano,je to normální,2-U stanice MusicBox bude problém asi u vysílatele.Schválně jsem na tuto stanici přepl a obraz byl v pořádku.asi po 1 minutě,během jedné písničky, se přepl do stavu,jaký popisuješ ty.Tv Samsung - - - - Brno-Kohoutovice
March 27, 201313 yr Author Děkuji za odpovědi . Ultra+ sLimitem S ALLinONE Vodafone Ultra Hub 7 -Most
March 27, 201313 yr MusicBox - Sony Bravia totéž. Taky jsem si nějakou dobu myslel, že je to mě, ale už to neřeším. 300 Mb/s - Komplet CH7465LG , CA modul, HD PVR, STB zmetek Bílina