Jump to content

Recommended Posts

Okrem toho UPC pridalo namiesto Rebel slušnej kanál - Retro TV . Ďalej v ponuke skončili aj Eurosport 1 a 2 SD / Sport 1 a 2 SD   / HBO 1 , 2 a 3 SD  .  Všetko sa zmenilo na Rezerva - 27 krát a z toho sú 4 z  neznámym monoskopom - 2 SD a 2 HD

• -
  • -
  • TV Komfort
  • CA modul
  • Svätý Jur

No ja nevim. Mam doma dva Mi BOX S i starsi MI BOX 3. Vsechny podporuju 5G WiFi a nemam problemy ani na 2G. Mam tam apku Skylinku, Kodi a plugin iVysilani i Skylink archiv, HBO GO, Netflix. Vse jede bez problemu a sekani. Jedu na 5G, protoze 2G je v panelaku takrka nevyuzitelna. Asi by bylo lepsi mit LAN, ale zde na to Cinan zapomnel. 

Edited by Tube
  • Super 500 Mb/s
  • -
  • -
  • Compal CH7465 černý
  • Ostrava - Zábřeh
  • Slamb changed the title to UPC Slovensko UHD set-top box
Guest Fuchs Tomáš

Mám televízor Samsung s CA modulom a Horizon Go mi výborne funguje cez Chromecast Ultra, ktorý má aj 4k a pripojenie cez Ethernet resp. WiFi. Je to pritom maličká krabička, ktorá vysí vzadu na televízore a výborne komunikuje s aplikáciou Horizon Go v mobile/tablete s Androidom alebo iOS-som. Lepšia by asi bola len funkčná aplikácie Horizon Go pre operačný systém Tizen pre televízory Samsung.☺

Edited by Fuchs Tomáš
Guest fetko

Mne Horizon Go skvelo funguje na tomto boxe, co ide teraz ponukat UPC - Xiaomi Mi TV Box S.

Tiez mi super isla na Nvidia Shield TV a aj android boxe Mecool.

Nerozumiem uplne tomuto kroku UPC SK, ved kto chce mat android TV  box a pozerat Horizon Go na TV, tak si to uz zabezpecil.

A babke v Lubietovej je to suma fuk, ci bude pozerat HGo cez TV alebo cez net.