Přejít na obsah

Nové stanice ...


Návštěvník Retiree

Doporučené příspěvky

Návštěvník lokomotiwa

Tak uvedené vlákno jsem opravdu přehlédl. To, že běží v Praze v síti UPC v DVB-T Óčko Express již půl roku, jsem fakt nevěděl. Takže omluva, že jsem "otravoval" :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník peno

Díky, že jste mi dali další důvod odejít od UPC. Nechápu proč to nemůžou pustit všem, proč tento pragocentrismus. Ach jo. Ať už jde celé slavné UPC někam.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník lokomotiwa

No já myslím, že to možná souvisí s tím, že Óčko Express vysílá pozemně jen z Prahy. Možná se stále nedohodli na šíření v síti UPC a tak to zatím pustili jen v Praze a jen v DVB-T (v Praze možná mohou i bez dohody). Je to ale jen domněnka. Kdybych znova neladil televizi, tak o tom vůbec nevím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Retiree

peno, budeš to prostě muset do září vydržet...

Pragocentrismem to určitě není, ještě nedávno jel na těchto frekvencích analog a v některých oblastech zřejmě stále ještě jede.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Retiree

Asi jsem neuvážil svou reakci, resp. neuvědomil jsem si, že uvedený text může být vykládán i jiným způsobem. Takže, nevím nic o tom, že by UPC chystalo na září nějaké změny, reagoval jsem na jeden z mnoha příspěvků :D

od peno » pát, 27.6.2014, 21:59

Já bych výpověď už dávno podal, ale jsem ve věrnostním období, které skončí až v září. Do té doby jsem k UPC přikovaný. ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jeden hlod z FB poradny UPC.

 

UPC Televize - Vaše otázka06. 07. 2014 - 15:03

MUX 27 DVB-T v nabídce DIGI MINI(522 MHz) (NoeTV, Očko Express, Retro music TV, Sport5, rezerva) funguje v Praze již déle než půl roku. Proč to nejde v Brně? Retro, Noe i Sport5 (+B-TV)zde vysílají volně terestriálně. Nedávno jste mi odpovídali, že není místo, tak proč to v Praze jde a v Brně ne?

Odpověď07. 07. 2014 - 11:48

Pěkný den,

programová nabídka našich služeb kabelové televize je ke shlédnutí na našich stránkách http://www.upc.cz/televize/prehled-programu/

Pokud máte zájem o širší programovou nabídku, je možné vybrat si z aktuálních služeb digitální kabelové televize, kterou si můžete pořídit za zvýhodněnou cenu také v některém z balíčků s vysokorychlostním internetem. Podrobnosti k této nabídce pak najdete zde http://www.upc.cz/balicek-sluzeb/

Honza B., UPC Facebook tým

 

No to je odpověď jako bejk. Ptejte se nás na co chcete, na co chceme odpovíme, že....?

 

Odpověď07. 07. 2014 - 14:48

Pěkný den,

uvedené programy nejsou součástí naší nabídky Digi Mini. Vzhledem k přenosové kapacitě naší sítě není možné v rámci normy DVB-T poskytovat všechny programy, které vysílají volně v rámci terestriálního příjmu. Je také pravda, že se programová skladba může měnit podle konkrétních lokalit. Pokud mi do přímé zprávy napíšete přesnou adresu a Váš e-mail, rád Vám zašlu frekvenční plán.

Honza B., UPC Facebook tým

  • Start
  • -
  • -
  • Compal CH7465
  • Brno-Žabovřesky
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsem velky tenisovy fanda, takze me ztrata novy sport hodne vadi. Vsichni tady mluvi jen o Wimbledonu, jenze nova sport ma vysilaci prava i na urnaje ATP 1000 nove bude mit i prava na turnaje ATP 500 a vysila i turnaje WTA prava maji do roku 2016 taze tvrdit, ze jim konci vsecoqhny smlouvy a do roka se stane tahle stanice nepouzitelna je hloupost. Takze slovak sport rozhodne nedosahuje ani nahodou urovne Novy sport, slovak sport na me pusobi jako beckovej sportovni kanal vysilaji jen to co pro ne zbyde par mensich tenisovych turnaju, pravo tretiho vyberu nasi ligy a podobne jako dalsi do nabidky je ten kanal dobrej, ale zabit to novou sport, to je silenost. Navic nechapu proc hajite UPC pokud by opravdu problem buyl v premrstenych ambicich nova sport tak nchapu proc ostatni kabelovky , vcetne nizkonakladove digi tv novu sport v nabidc maji.

Ostatní poskytovatelé třeba ještě mají platnou smlouvu. UPC bohužel vypršela a k nové shodě nedošlo. :scratch:

 

To jsou stále dokola keci, že ostatní mají starou smlouvu. Tuhle hlášku tady stále už půl roku předhazují lidi z UPC a s Novou se jednat nesnaží.

Já už mám (po 10 letech u UPC) nově Skylink a jsem happy, viděl jsem finále Wibledonu v HD, formuli v HD. NOVA je stále jednička na trhu. At se to někomu líbí nebo ne a UPC vyhodí HD verzi z nabídky jakoby nic! Za ty prachy jste blázni, že koukáte na mazaniny!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...