Přejít na obsah

Nové stanice ...


Návštěvník Retiree

Doporučené příspěvky

Návštěvník peno

Ach jo, ignoranti a nastrčení agenti UPC (netuším, co z toho je Váš případ) samozřejmě nepochopí. Ale rozumní lidé, kterých věřím je na tomto fóru většina, mě snad pochopili. A je mi jedno, co bude na kterém kanále za půl roku, za rok, mě zajímá co je tam teď a to prostě díky neschopnosti UPC nemám a proto v září končím, pokud do té doby situaci nevyřeší. A jelikož jistě nejsem jediný, kdo se jim loni v září upsal na nové služby, tak věřím, že ten exodus bude masivní :wink:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník radoslavcz

Jasně že masivní, kvůli jednomu kanálu (všichni ho logicky musí mít v oblíbenosti na prvním místě) si všichni nechají odpojit i ty ostatní a zrušit internet. Kor když konkurence je jen na málo místech :thumleft:

Bože, človíčku, vy jste tak ublížený, že i to malé dítě, kterému by někdo vzal hračku, by na vás zůstalo koukat s otevřenou pusou :jocolor::jocolor::jocolor::jocolor:

Vás osobní agent Ric

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale to je furt dokola s Vámi, jste jak kolovrátek. UPC prostě přestalo nabízet jeden z kanálů, kvůli kterému jsem se jim upsal. Kdyby to byla slušná firma, nabídne zákazníkům možnost ukončit smlouvu bez doplatku, aby mohli jít tam, kde jim tento kanál nabídnou. UPC slušná firma není, proto to zákazníkům nenabídne a bude si zákazníky držet do konce závazku. A já mohu jen doufat, že se jim to jednoho krásného dne vymstí :bom:

 

Tak že kdyby chtěl někdo s UPC ukončit kvůli něcemu jinému (ne kvůli kanálům Novy), stačilo by jím napsat zě bla bla a ukoncí bez doplatku i když je v 11. měsíci ve věrnostním období. Už to není slušnost ale hloupost.

Upraveno uživatelem Návštěvník
  • Super 800 Mb/s Profi
  • -
  • Komfort
  • VF Station + 3x CA Moduly
  • Praha - Jinonice
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník c12345

No já naopak zásadní nesouhlas s radoslavcz a řeknu proč: Pochopil bych, kdyby Nova Sport ukončilo vysílání tak je zcela jasné, že nemůžou být v nabídce. Pánové uvědomte si /a to nemusíte být sportovní fanoušci/, že všechny podotýkám všechny a i ty lokální poskytovatelé nabízejí tuto stanici ve své nabídce. Takže, za to, že slavné vedení UPC není schopno svým klientům zajistit vysílání z důvodu toho, že není schopno se domluvit s provozovatelem této stanice na podmínkách tak rozhodně za to nemůže běžný spotřebitel a stává se rukojmím sporu UPC versus Nova.Ukažte mi schválně jedinou sportovní stanici, která v současné době zacelí díru ve skladbě sportovních přenosů této stanice.... A příměr o nějaké hračce, kterou vzali uživateli to snad nemá ani cenu komentovat ten blábol...... Nakonec po různých vyjádřeních na klientském centru, klienstské lince atd. se zase tolik nedivím, že nedošlo k dohodě, protože ve vedení této firmy neví "levá co dělá pravá" . A možná se budete divit ano je pravda, že spoustu klientů si vybralo UPC i vzhledem k této stanici a ostatní programové nabídce a ted nemůžou odejít, protože samozřejmě jsou vázání věrnostním obdobím, aniž by při podepisování věděli, že za pár měsíců Novu Sport vyřadí. Mimochodem zítra máme 3 měsíční výročí nevysílání této stanice tak všechno nejlepší vedení UPC ... "Děkujeme"... Již před třemi měsíci jsem chtěl, aby tady vznikla anketa, aby se uživatelé tohoto "neoficiálního" fora vyjádřili k situaci vyřazení programů Novy... bylo mi přislíbeno, že zde bude.... po 3 měsících nic takže se klidně můžeme přejmenovat na "oficiální forum", hlavně moc neśtourat do vzniklé situace.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník radoslavcz

c12345: Jen jednu poznámku, ostatní operátoři také poskytují i spoustu jiných programů, které by se líbili mě, kdybych je mohl sledovat, ale UPC je zařazené nemá a taky tu nekvičím jak postřelený.

Docela by mě zajímalo, jaké číslo, alespon řádově, reprezentuje to vaše "spoustu", kor když to dáváte do souvislosti s tím, "že spoustu klientů si vybralo UPC i vzhledem k této stanici a ostatní programové nabídce a ted nemůžou odejít, protože samozřejmě jsou vázání věrnostním obdobím, aniž by při podepisování věděli, že za pár měsíců Novu Sport vyřadí."

Připomíná mi to jiný z výkřiků, a sice "když všichni dáme kvůli NovaSport výpověd ...", který se taky často vyskytuje.

Předpokládám, že používáte tento neurčitý výraz právě proto, že Vy osobně byste v tom rád viděl alespon několik tisíc, ne-li desítek tisíc lidí. Ale pokud to číslo nemáte nějak podložené, tak pro mě se v tomhle případě slovo "spoustu" rovná pár desítkám, možná stovkám lidí.

A k poznámce, že "slavné vedení UPC není schopno svým klientům zajistit vysílání" bych doplnil asi tolik, že totéž platí i v případě, když UPC prohodíte za NOVA. Stejně jako chcete, aby UPC platila Nově víc než je třeba, zkuste tlačit na Novu, aby si od UPC nechala platit méně, než je třeba. Hold každá mince má dvě strany a nevidím jediný důvod, proč upřednostovat jednu stranu sporu před druhou (kor když kvalita obsahu pomalu, ale jistě klesá)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník c12345

Ale to je právě z Vaší strany jak kolovrátek ne ze strany toho uživatele co psal výše.... problém je v tom, že máme spoustu filmových kanálů, spoustu např. dokumentárních tam je zcela lhostejno, který bude zařazen, protože skladbou jsou podobné.. Máme spoustu sportovních ovšem co se týká skladby sportů tak ať se to líbí nebo ne zkrátka Nova Sport je v současné době nezastupitelná... Já tedy nemám takové informace, že někdo chtěl platit více a nebo něco podobného... já mám pouze informace, že nedošlo k dohodě.....Ano to číslo nemám zjištěné, ale i kdybo to bylo několik stovek uživatelů tak je to pořád hodně, ale co vím tak je to, že v posledních letech UPC výrazně a to jak píšu výrazně (snadno dohledatelné) ubývá zákazníků a klienti UPC houfně prchají např. k O2.... To je zkrátka fakt......Samozřejmě jsem se obrátil i na Novu (mimochodem tam mi byli schopni alespoň odpovědět) z vedení UPC nikoliv (každý ví jaká je komunikace vedení UPC) a byl jsem ujištěn, že rozhodně nešlo o navýšení ceny několikanásobně... takže rád bych znal i názor UPC, ale bohužel..... A mimochodem nekvičím pouze píšu svůj názor..... Např: http://byznys.ihned.cz/c1-60401110-jedn ... c-pripojek

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník radoslavcz

To kvičení samozřejmě nebylo myšleno konkrétně na Vás, ale všeobecně ohledně NovaSport, protože už je toho prostě moc.

A stejně jako Vám by nevadilo, kdyby vyměnili jeden dokumentární program za jiný, tak vězte, že já zase nevidím problém v tom, když Vám vymění jeden sportovní program za jiný, protože každý program, at už jde o sportovní, dokumentární nebo filmový má svou specifickou skladbu programu.

Prostě zbytečně si tu NovaSport zbožštujete. Není to nic výjimečného, nic prémiového a jestli ho vyměnili za SS1/SS2, tak já to vidím jako adekvátní náhradu, protože mě sport v televizi opravdu nezajímá a taky tu nešílím z toho, že nevysílají to, co chci já (a určitě i spousta jiných lidí).

Upraveno uživatelem radoslavcz
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník c12345

Proč moc je toho..... vidím, že máme každý jiný názor.... to je zcela běžné. Zkrátka jsem zvyklí když se mi něco nelíbí o tom napsat a netvrdím, že musím mít pravdu. Ale rozhodně nejsem typ člověka, který jenom drží hubu a krok. Toť vše.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník brazdil38

jak sem již psal jestli chcete nova sport sledovat můžete přes voyo práva mají na všechno co jde na nova sport....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...