Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vodafone Techforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Odesláno

Tak nevím kde je chyba.Řešili jsme to tady už před týdnem, vždycky když to přepnu na jednu z testovaných pozic, tak mi televize vypisuje žádný signál a po pár vteřinách se tam objeví hláška Conax CAS Přistup není povolen kód 5, epg ale normálně funguje.Je kolem toho celkem ticho.

Odesláno

Cipísku, uklidni se....

UPC ve své síti (nebo v její části) může testovat cokoli, co uzná za potřebné, v případě testů šíření DVB patrně použije signál, který má k dispozici. V síti UPC není jen televizní signál a internet, takže se s tím smiř...

Upraveno uživatelem Návštěvník

Odesláno

Pozice test 1-5 vysílá epg a na 2 je teletext TVMarkíza, před zakódováním tam byla TV Doma, pozice 1, 3 a 4 jsou kino cs, doku cs a muzika cs, na 5 by měla být TV Dajto a na 7 TLC.

Odesláno

Že budou testovat Slovak sporty 1 a 2 by mě teda nenapadlo.

Odesláno

Jack tady psal že nadějně to vypadá se Sportem 2 HD a MTV Live HD ale ty tam vůbec netestovali.

Odesláno

Cipísku, zalez už do jeskyně...

To je tak těžké pochopit, že se jedná o test, jehož účel ani já ani Ty neznáme...

Odesláno

Trošku vychladni, já tady jen napsal co jsem tam viděl za stanice a věř mi že je mi celkem šumák jestli to tam nakonec přidají nebo ne když mě z toho nic nezaujalo.

Odesláno

Ten mux na 834 MHz je nejspis pousten jen vramci casti prahy pobliz hlavni stanice, pro dalsi mesta se musi pridat dalsi multiplex a na ten zatim neni volna kapacita.

Musime holt chvily pockat.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

No nevím, Ostrava a na 834 se mi objevuje přerušovaně signál ale nedá se to naladit, je to vždy tak na 2s a pak 10s nic a pak zas něco naskočí, takové divné chování a televize to nestíhá naladit.

• Internet 300
  • -
  • TV Komfort
  • CA modul
  • Ostrava
Odesláno

To, že se něco testuje, ještě neznamená že to bude zařazeno. Tedy alespoň ne vždy a ne všechno. Něco by se v prosinci objevit mělo, ale co to nakonec bude netuším. Počítal jsem s dneškem, jakožto začátkem měsíce, ale tohle zřejmě bude jeden z těch případů, kdy UPC zařadí něco v jeho průběhu. Nechme se překvapit, co nám nakonec nadělí.

A důvod, proč to běží jen v Praze, bude zřejmě takový, co už psal tomus. Má to logiku. Já to sice taky naladil, ale jen krátce.

@technik: Pěkná narážka. Nevím, jestli byla myšlena vážně nebo jako ironie :) Já zaručené informace mám, ale nikoliv od UPC, ale provozovatelů daných stanic. Ty se mohou s plány UPC rozcházet a ne vždy se musí shodovat, přestože už jsem mnohokrát měl pravdu.

Jinak menší technická... i Megamax se chystá přejít na 16:9. Podle všeho by to mělo být už brzy. Nakonec se zdá, že Disney Channel přejde na 16:9 opravdu jako poslední. Ostuda.

A ještě k tomu "novýmu" MTVčku... pokud se nic nezmění, tak bude už od 1. ledna... ale bohužel - minimálně několik týdnů/měsíců - ve formátu 4:3 a bez kompletní lokalizace.

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague