Návštěvník Retiree Odesláno 5. února 2013 Sdílet Odesláno 5. února 2013 UPC chystá v kabelu přeskupení programů. http://www.digizone.cz/clanky/upc-chyst ... -je-hodne/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvancara Odesláno 5. února 2013 Sdílet Odesláno 5. února 2013 Program Russia Today byl ukončen z důvodu vypršení smlouvy na jeho poskytování. viz. FB/UPC - - - CA modul OVA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_6428 Odesláno 5. února 2013 Sdílet Odesláno 5. února 2013 Toho jsem se bál. A to se nemohli dohodnout na prodloužení? Pochybuju, že problémy dělalo RT, když vysílají zdarma po internetu. Spíše bych viděl chybu tradičně v UPC. Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvancara Odesláno 5. února 2013 Sdílet Odesláno 5. února 2013 Na co jsou ty stranky UPC, kdyz tam nemuzou ani napsat pitomou zpravu, od 1.2 nam skocila smlouva, a proto byl zrusen kanal RT? - - - CA modul OVA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník HanyZ Odesláno 5. února 2013 Sdílet Odesláno 5. února 2013 volal jsem na UPC, že mi stále nefunguje smíchov, odpověď - obraťte se na výrobce TV (LG 50PZ570).... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 5. února 2013 Sdílet Odesláno 5. února 2013 A máš naladěný mux s ruskými programy? Kolik máš naladěných TV programů a kolik rádií? Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_6428 Odesláno 5. února 2013 Sdílet Odesláno 5. února 2013 Programy se budou přeskupovat 11. a 12. února. Telka přibude 22. února. Očekávám tedy nejpozději toho 22. i Kino Svět a Animal Planet HD. Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technik Odesláno 5. února 2013 Sdílet Odesláno 5. února 2013 No nebude to hned 12.2. co ja vím tak to přehazování programů bude po částech, aby to nebylo tak naráz. Vypadá to vždy tak na 2-4 dny souběhu. - - Jiná služba nic UPC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník peno Odesláno 5. února 2013 Sdílet Odesláno 5. února 2013 No to je zase jednou úžasný nápad! Místo aby to udělali všechno najednou a nedělali v tom bordel, to budou dělat po částech, abychom měli o práci na několik týdnů postaráno a nemohli si všechny kanály setřídit podle sebe hned při jednom! Kterého magora toto zase napadlo? Že já se vůbec ptám, prostě typické UPC, co nejvíce svým zákazníkům znepříjemnit život. Ach jo! A když už jsem u toho, tak ještě jeden dotaz. Kdy konečně UPC přidá Audio Description u ČT (a myslím, že Barrandov to má taky, ale nejsem si jistý)? Je to už pět dní, co to ČT zprovoznila a UPC jako vždy zaspalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jaku Odesláno 5. února 2013 Sdílet Odesláno 5. února 2013 No nebude to hned 12.2. co ja vím tak to přehazování programů bude po částech, aby to nebylo tak naráz. Vypadá to vždy tak na 2-4 dny souběhu. Některé věci mi dochází pomaleji. Co si mám předatavit pod pojmem "2-4 dny souběhu"? Souběh čeho s čím? Zároveň nově seřazené a zároveň neseřazené? To je přeci nesmysl. Čísla kanálů jsou jen jedny. Není modrá sada kanálů seřazená a červená řada původní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky