January 24, 201313 yr Vím, že se většina z vás orientuje podle EPG, já občas používám "web". Můžete mi říct, jak vám funguje tato adresa? http://tvprogram.upc.cz/TV/
January 25, 201313 yr moc tam toho neni... skoro bych si na základě zobrazovanejch výsledků tipnul, že upc už televizní služby nenabízí Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
January 25, 201313 yr Adresa funguje, ale žádné info o pořadech tam není. Basic - - - Modem Technicolor TC7200 Litoměřice
January 25, 201313 yr Jo jo, a když se člověk snaží, tak se občas dozví, že ... "Žádné programy z tohoto žánru - Nejsou dostupné žádné programy ze zvoleného žánru". Přitom zvolený žánr: "Všechny Žánry". Už jsem to napsal přes Kontaktní formulář.
January 25, 201313 yr Ja tam koukal pred par dny a fungvalo to, takze asi vypadek- Kabel 150 - Komfort Vodafone TV Standard box, CA modul, Compal CH7465 Brno
January 26, 201313 yr A teď už nefunguje vůbec - přesměrování na holandskou stránku, že stránka neexistuje.
January 28, 201313 yr Taky jsem si toho právě všiml. Odkaz funguje, to ano, ale ten program je v hrozném stavu. Ikony nepatří zobrazeným stanicím, a čísla také neodpovídají "defaultnímu" řazení UPC.
January 28, 201313 yr maj to rozbitý, no... Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
January 28, 201313 yr Ano, mají. A není to nic zvlášního. Popravdě řečeno vůbec si nepamatuji, že by to kdy bylo správně. Jen teď je to rozbité trochu víc.