Posted April 6, 20205 yr Zdravim, nevim, jestli je to nejak globalne, vsiml jsem si, ze uz druhy den je tam tma a jde pouze zvuk. Ani zadne EPG a stanice stale hlasi Kanal je sifrovany. - - - CA modul OVA
April 6, 20205 yr Author Techniku díky. Přiznám se, očekával jsem už dříve že někdo napíše jede-nejede, ale hluboce jsem se mýlil. Mě právě napadlo, že tenhle problém už tu byl hned od začátku, kdy stanice přešla z SD na HD vysílání a řešili jsme to spolu, viz. https://www.upczone.cz/topic/6889-nové-stanice/page/103/?tab=comments#comment-98634 " Nové stanice technik odpověděl na téma uživateli ... ...U programuEuronews HD jsme provedli reenkódování a mám potvrzeno, že včera večer již na TV Panasonic tento program fungoval (mělo by to být jak v CZ tak v SK). Vypadá to na nastavení "nestandardního" videoprofilu u HD kanálu. Snažíme se vykomunikovat to s technikyEuronews.. Uvidíme co..." Mám celkem důvodné podezření, že po přechodu na VF se toto reenkódování ukončilo..? Ano, pořád mám stejného Panasonica. - - - CA modul OVA
April 8, 20205 yr Author Zkusim to tedy jeste jednou - mam to chapat tak, ze po prechodu k VF se prestalo s tim reenkodovanim? - - - CA modul OVA
September 3, 20204 yr V 6. 4. 2020 v 19:09, cvancara napsal: Techniku díky. Přiznám se, očekával jsem už dříve že někdo napíše jede-nejede, ale hluboce jsem se mýlil. Mě právě napadlo, že tenhle problém už tu byl hned od začátku, kdy stanice přešla z SD na HD vysílání a řešili jsme to spolu, viz. https://www.upczone.cz/topic/6889-nové-stanice/page/103/?tab=comments#comment-98634 " Nové stanice technik odpověděl na téma uživateli ... ...U programuEuronews HD jsme provedli reenkódování a mám potvrzeno, že včera večer již na TV Panasonic tento program fungoval (mělo by to být jak v CZ tak v SK). Vypadá to na nastavení "nestandardního" videoprofilu u HD kanálu. Snažíme se vykomunikovat to s technikyEuronews.. Uvidíme co..." Mám celkem důvodné podezření, že po přechodu na VF se toto reenkódování ukončilo..? Ano, pořád mám stejného Panasonica. Dnes provedli u Euronews HD změnu nastavení kodeku. Nerozeběhlo se to? - - Jiná služba nic UPC
September 4, 20204 yr Ne úplně související a ne, že by mi to nějak vadilo, ale divím se trochu, že furt nepřibylo to Sky News a další potenciální stanice. Možná v říjnu. To těch změn bude více :) Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
September 4, 20204 yr před 18 hodinami, technik napsal: Dnes provedli u Euronews HD změnu nastavení kodeku. Nerozeběhlo se to? ale pořád nefunguje EPG . Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
September 4, 20204 yr Author před 9 minutami, Jack_6428 napsal: Ne úplně související a ne, že by mi to nějak vadilo, ale divím se trochu, že furt nepřibylo to Sky News a další potenciální stanice. Možná v říjnu. To těch změn bude více :) Na Ten Sky News jsem se dneska ptal na FB: Vodafone CZ Dobré dopoledne, Josefe, tento program by se v naší nabídce měl objevit během září. Martina - - - CA modul OVA
September 5, 20204 yr Co jsem zaslech od známého, tak by to mělo být až v říjnu. VF řeśí smlouvy s programery odlišně od UPC ...x Redmi Note 5 x Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha