Odesláno 4. dubna 2020 5 let Dobrý den, na stránkách internetu pokaždé vyskakuje hláška o výročí UPC a naši výhře a ani po vykriskovani to nepustí dal. Jak to zablokovat?
Odesláno 4. dubna 2020 5 let Na kterých stránkách? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 4. dubna 2020 5 let Většinou se jedná buď o agresivní reklamu, pak by to vyřešil nějaký blokátor reklamy a nebo je to známka "havěti" v PC. https://www.vodafone.cz/pece/osobni-a-firemni/otazky/zpravy/aktualni-hrozby/ Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 4. dubna 2020 5 let U mne to teď vypadlo na stránkách Technet.cz. Internet 300 - TV Komfort Modem Technicolor, 2x CA modul Teplice
Odesláno 4. dubna 2020 5 let na mě to taky vyskočilo, už dvakrát, vždy na relativně seriozních stránkách ... asi se fakt snaží vytáhnout osobní data, protože dotazník vede k něčemu co vypadá jako e-shop Basic - Základní, Sport Compal CH7465 Brno
Odesláno 4. dubna 2020 5 let Já kvůli idnes začal na mobilu používat prohlížeč Opera namísto Chromu, který ty reklamy umí také blokovat, protože už to nebylo mé nervy to neustále donekonečna odklikávat. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.