Odesláno 2. dubna 2020 5 let Dobrý den, já nepouživam vaše služby ale chtěl bych vědět podporuje-li UPC takový router: TP-Link Archer XR500v ? Problém je v tím, že můj internet nepodporuje GPON, a tím pádem nevidí sám router. Pokud podporujete GPON tak zajímá mě služba Internet 300+. Díky za dpověď
Odesláno 2. dubna 2020 5 let UPC jede na koaxiálním kabelu, ne na optickém. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 2. dubna 2020 5 let Ten router má pouze optický vstup, ethernetový vstup nemá, takže ho lze použít maximálně jako switch, který připojíš za UPC modem. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 2. dubna 2020 5 let A nevite nahodou exestuje nejaky spusob odpojeni nebo nastaveni routeru s GPON na klasicky? Aby internet videl router?
Odesláno 2. dubna 2020 5 let Router TP-Link Archer XR500v s GPON má jako WAN optický konektor a nikoliv RJ45, který lze považovat za "klasický". Takže vyměnit router za jiný, jiná volba není. - - - - -
Odesláno 2. dubna 2020 5 let Nepomohlo by neco takoveho? https://www.vpcentrum.eu/prevodnik-koax-optika-1 Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno 2. dubna 2020 5 let Bohužel ne, jako koncové zařízení nelze pouzit vlastní router, pokud si objednáš internet od UPC, tak k němu dostaneš kabelový modem, tento modem má v sobě zabudovaný router s wifi, takže ten tvůj router ani nebudeš potřebovat. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.