Přejít na obsah

Kdyz nepocitam rychlost/cenu jste spokojeni se sluzbou karnevalu (jako je info linka, uctovani sluzeb,..)? 32 hlasů

1. 1. Kdyz nepocitam rychlost/cenu jste spokojeni se sluzbou karnevalu (jako je info linka, uctovani sluzeb,..)?

• ANO
      8
    • NE
      9
    • Ano, ale chce to jeste doladit.
      14
    • Je mi to jedno zalezi mi jen na Internetu!!
      1

Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě.

Featured Replies

Odesláno

OK to jsem nevedel. Ale i tak, netrvalo to 3 dny, ale tyden :silent:

Odesláno

určitě čte :-D, třeba já ;o)

• po 5 týdnech...
Odesláno

Je to utilita, ktera bezi graficky a zobrazuje Ti statistiku a muzes si ji umistit kdekoliv na plose. Super vec....

PS: ping na www.seznam.cz po 2s a vidim aktualni zatizeni i nefunkcnost...

update

http://www.nullsoft.com/free/netmon/

Odesláno

Na to, ze jejich sit je tazena optikou je to hodne spatna statistika a to nejsem u PC porad !!

To jsem driv mel stabilnejsi pripojeni pres bezdratovej spoj.

No za jeden destiminutový výpadek měsíčně by se nemusel stydět ani nějaký lepší webhosting. Opravdu nevím, co bys chtěl. Stoprocentní dostupnost 365 dní v roce?

Prosim? Takovej webhosting bych opustil ihned!! Asi nevis, kdyz navstevnik klikne na web a zrovna je nedostupnej tak se uz nevrati? Fakt nevis o co bezi.... dostupnost webu a sluzeb je na prvnim miste,, vypadek se netoleruje a vetsinou poskytovatel tuto informaci garantuje jakou ma dostupnost a kdyby mel mesicne 10minut tak si tam nikdo web neda..!!

Odesláno

Content effaced

Upraveno uživatelem Návštěvník

Odesláno
Prosim? Takovej webhosting bych opustil ihned!! Asi nevis, kdyz navstevnik klikne na web a zrovna je nedostupnej tak se uz nevrati? Fakt nevis o co bezi.... dostupnost webu a sluzeb je na prvnim miste,, vypadek se netoleruje a vetsinou poskytovatel tuto informaci garantuje jakou ma dostupnost a kdyby mel mesicne 10minut tak si tam nikdo web neda..!!

A ty víš o čem mluvíš nebo jen neumíš počítat? Který poskytovatel ti garantuje 100% dostupnost? Jestli takový je, tak už kvůli tomu bych mu nevěřil, protože lže. Setkal jsem se s hostingy, které garantují dostupnost 99%, některé 99,5 i dejme tomu 99.9%. Ale i ta jedna desetina procenta je v měsíčním objemu cca 45 minut. Takže poskytovatel, který měl za celý měsíc výpadek jen 10 minut je zlatý.

Odesláno
A ty víš o čem mluvíš nebo jen neumíš počítat? Který poskytovatel ti garantuje 100% dostupnost? Jestli takový je, tak už kvůli tomu bych mu nevěřil, protože lže. Setkal jsem se s hostingy, které garantují dostupnost 99%, některé 99,5 i dejme tomu 99.9%. Ale i ta jedna desetina procenta je v měsíčním objemu cca 45 minut. Takže poskytovatel, který měl za celý měsíc výpadek jen 10 minut je zlatý.

Dostupnost serverů má naprosto klíčový význam pro jakoukoli internetovou prezentaci.A nevim, jestli bys rád výpadky ve špičce každej měsíc 10minut? Mylím, źe bys brzo přišel o návštěvnost. Dostupnost 99,989% si myslím je zajímavej údaj, ale záleží také, v jakou hodinu ten výpadek bude! On je rozdíl aktualizace operačního systému, který je u velkých portálu zalohovanej několika PC najednou, takže i aktualizace neznamená výpadek.

Odesláno
Dostupnost serverů má naprosto klíčový význam pro jakoukoli internetovou prezentaci.A nevim, jestli bys rád výpadky ve špičce každej měsíc 10minut? Mylím, źe bys brzo přišel o návštěvnost. Dostupnost 99,989% si myslím je zajímavej údaj, ale záleží také, v jakou hodinu ten výpadek bude! On je rozdíl aktualizace operačního systému, který je u velkých portálu zalohovanej několika PC najednou, takže i aktualizace neznamená výpadek.

Tohle je hloupé tlachání. Např. P.E.S, Active 24, Pipni patří mezi největší hostingové společnosti a i ony mívají výpadky, někdy i delší než 10 minut, v různou dobu, ve špičce i v noci a vůbec jsem si u nich nevšimnul odlivu zákazníků, naopak jim přibývají. Karneval se ve srovnání s nimi, ohledně dostupnosti sítě, nemusí vůbec stydět. Patří ke špičce, co je v Čechách k dispozici.

Odesláno

Katoda, presne tak. Zda se mi, ze ten kdo mluvi o spatny sluzbe pri 99% garanci nevi o cem mluvi .... At jde o Karneval nebo hostingy.

Odesláno

Tak zrovna s Pipni.cz mam ty nejhorsi zkusenosti, ti kdyz maji vypadek tak to stoji za to.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague