August 20, 201213 yr Dobrý den,chtěl bych se zeptat jestli by šlo nějak zastavit měnění ip adresy mení se mi cca každý 3 dny.. docela bych potřeboval stálou ip adresu.. Děkuji za odpověď
August 20, 201213 yr Ano, šlo, ale za 200 kč mesičně. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
August 20, 201213 yr Hmmm...TO je hezký a to si myslí že ty peníze dostávam zadarmo? Nechápu k čemu je to dobré že se mi mění ip skoro každý den..!
August 20, 201213 yr Pokud je koncove zarizeni trvale pripojene, tak by se IP prilis casto menit nemela. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
August 20, 201213 yr UPC dává dynamickou IP. Pokud chceš pevnou IP, je potřeba si připlatit. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
August 21, 201213 yr To ti elektrika vypadává často, já mám již několik měsíců stejnou IP, tuším od posledního restartu modemu při výměně routeru.
August 21, 201213 yr Ani výpadek elektriky nezpůsobuje změnu IP. K tomu je v naprosté většině případů potřeba změnit MAC adresu.
August 21, 201213 yr Mně se také mnění při každém zapnutí PC a připojení k internetu. Taky nevím, proč to u UPC funguje takhle. Zkusím dotaz na UPC, jestli se tam dovolám.