Návštěvník Kulombo Odesláno 15. července 2012 Sdílet Odesláno 15. července 2012 protože v manuálu k CA modulu je pro ladění uvedena frekvence 175,5 Mhz Pravděpodobně tvůj překlep, ale je tam 170,5 MHz. A něco jsi musel zadat špatně (symbolrate?) protože všechny Samsungy tuhle frekvenci v pohodě berou. Co se týče těch výhrůžek o zaplacení výjezdu, telefonista na to upozornit musí (pokyn shora) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. července 2012 Sdílet Odesláno 16. července 2012 protože v m Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. července 2012 Sdílet Odesláno 16. července 2012 navi Mám taky TV Samsung a i když uznávám, že hardware dělají výborný, tak ten jejich firmware je hrozný. Změny názvu kanálů se bohužel dá docílít pouze přeladěním všech stanic, což ovšem rozhodí řazení i seznamy oblíbených kanálů. Alespoň u mě to tak bylo a než jsem v sobotu uvedl TV do stavu aktuální nabídky, tak mě to zabralo cca hodinu času. A to jsem na úpravu kanálů použil v PC software Samsung Channel Editor, jinak bych ty kanály přes dálkový ovladač třídil do teď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. července 2012 Sdílet Odesláno 16. července 2012 navi Mám taky TV Samsung a i když uznávám, že hardware dělají výborný, tak ten jejich firmware je hrozný. Změny názvu kanálů se bohužel dá docílít pouze přeladěním všech stanic, což ovšem rozhodí řazení i seznamy oblíbených kanálů. Alespoň u mě to tak bylo a než jsem v sobotu uvedl TV do stavu aktuální nabídky, tak mě to zabralo cca hodinu času. A to jsem na úpravu kanálů použil v PC software Samsung Channel Editor, jinak bych ty kanály přes dálkový ovladač třídil do teď. Aha, myslel jsem si, že budu muset znovu ladit. Ale kvůli té šílené pracnosti s přečíslováním a zařazením TV stanic do oblíbených se mi do toho vůbec nechce. Asi si to nechám tak jak to mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. července 2012 Sdílet Odesláno 16. července 2012 Timto zadam operatora UPC aby milostive zaradil TV Fandu do jeho nabidky.Staci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 17. července 2012 Sdílet Odesláno 17. července 2012 Upc ještě stále vyjednáva s tv Nova o spuštění nového tv programu Fanda. Bud me trpěliví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 17. července 2012 Sdílet Odesláno 17. července 2012 Nechápu tento příspěvek, TV FANDA je od pátku v nabídce DTV (kabelové televize) - tak v čem být trpěliví? Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 17. července 2012 Sdílet Odesláno 17. července 2012 Bohužel, v nabídce Mini zatím naladit na DVB-T nejde... TV Pohoda tam je, ale Fanda ne :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník mkarek Odesláno 17. července 2012 Sdílet Odesláno 17. července 2012 tedka jsem četl že se má vysílat aji Fanda HD nevíte jestli je to pravda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 17. července 2012 Sdílet Odesláno 17. července 2012 Bohužel, v nabídce Mini zatím naladit na DVB-T nejde... TV Pohoda tam je, ale Fanda ne :-/ A ve kterém městě / lokalitě lze naladit u UPC TV Pohoda v DVB-T nabídce? Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.