Guest hrochada Posted February 19, 2020 Share Posted February 19, 2020 Zdravím! Chtěl jsem se registrovat do Moje UPC (jsem po dvou letech znovu zákazníkem UPC). Po zadání údajů na mě ale vyskočí tahle hláška. Údaje zadány správně, vyzkoušeno ze dvou PC a z telefonu, na UPC síti i na mobilních datech. Pokaždé stejné. Setkal se někdo s podobným problémem? Díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek-26 Posted February 19, 2020 Share Posted February 19, 2020 Ano, měl jsem email na smlouvě stejný jako na předchozí smlouvě. Stačilo napsat na FB UPC, ze staré smlouvy smazali email a pak už registrace šla. Quote Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlaťák Posted February 20, 2020 Share Posted February 20, 2020 Nabízí se otázka, proč je nutné žádat o výmaz emailu u smlouvy několik let ukončené, proč už ty údaje nejsou dávno vymazané. Quote Basic Red Basic Základní CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
mojmax Posted February 20, 2020 Share Posted February 20, 2020 Je možné, že podle nějakého zákona je nutno uchovávat údaje např. 10 let jako třeba u bank. Quote Basic - - Compal CH7465 Brno-Ponava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ivan820 Posted March 23, 2020 Share Posted March 23, 2020 Mam problém s přihlášením do moje upc..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlaťák Posted March 23, 2020 Share Posted March 23, 2020 @Ivan820: Teď jsem se normálně přihlásil. Quote Basic Red Basic Základní CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek-26 Posted March 23, 2020 Share Posted March 23, 2020 @Ivan820 Můžete být konkrétnější? Quote Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts