July 8, 201213 yr Mně zdražili televizi základ o 31 Kč , mám ale smlouvu na částku, tak jim nedám n ic navíc, to raději vypovím smlouvu
July 9, 201213 yr Zrejme mas nejakou slevu a ta od cervence plati jen pro tv nabidku a ne pro koncove zarizeni (STB), proto to male zdrazeni. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
July 25, 201213 yr Ono stačí zavolat na klientské centrum, nechat se přepojit k výpovědní lince a dohodnout nové podmínky. Na internet se dává běžně sleva 35%.
August 1, 201213 yr Mildo, taky koukám, že platím asi o 36,- za TV více a koukám, že i za pronájem settopboxu mám 49,-. Ale smlouvu mám na dobu určitou, tak s výpovědí asi hrozit nemůžu, ale když mám zase ve smlouvě danou částku, tak by snad s ní hýbat neměli, ne? Vyznat se taky v těch jejich vyúčtováních.
August 2, 201213 yr Výpověď bez sankcí jsi mohl uplatnit hned po tom, co fa UPC oznámila změny. Teď už je ta lhůta pryč.
August 2, 201213 yr Zrejme mas nejakou slevu a ta od cervence plati jen pro tv nabidku a ne pro koncove zarizeni (STB), proto to male zdrazeni. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
October 31, 201213 yr Mildo, taky koukám, že platím asi o 36,- za TV více a koukám, že i za pronájem settopboxu mám 49,-. Ale smlouvu mám na dobu určitou, tak s výpovědí asi hrozit nemůžu, ale když mám zase ve smlouvě danou částku, tak by snad s ní hýbat neměli, ne?Vyznat se taky v těch jejich vyúčtováních. Máte smlouvu na dobu určitou? To slyším prvně, vždy se uzavírají smlouvy na dobu neurčitou.