Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Dneska se zdražuje všechno, takže tady už mě taky snad nic nepřekvapí.

• po měsících...
Odesláno

Mně zdražili televizi základ o 31 Kč , mám ale smlouvu na částku, tak jim nedám n ic navíc, to raději vypovím smlouvu :x

Odesláno

Zrejme mas nejakou slevu a ta od cervence plati jen pro tv nabidku a ne pro koncove zarizeni (STB), proto to male zdrazeni.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Ono stačí zavolat na klientské centrum, nechat se přepojit k výpovědní lince a dohodnout nové podmínky. Na internet se dává běžně sleva 35%.

Odesláno

Mildo, taky koukám, že platím asi o 36,- za TV více a koukám, že i za pronájem settopboxu mám 49,-. Ale smlouvu mám na dobu určitou, tak s výpovědí asi hrozit nemůžu, ale když mám zase ve smlouvě danou částku, tak by snad s ní hýbat neměli, ne?

Vyznat se taky v těch jejich vyúčtováních.

Odesláno

Výpověď bez sankcí jsi mohl uplatnit hned po tom, co fa UPC oznámila změny. Teď už je ta lhůta pryč.

Odesláno

Zrejme mas nejakou slevu a ta od cervence plati jen pro tv nabidku a ne pro koncove zarizeni (STB), proto to male zdrazeni.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • po měsících...
Odesláno
Mildo, taky koukám, že platím asi o 36,- za TV více a koukám, že i za pronájem settopboxu mám 49,-. Ale smlouvu mám na dobu určitou, tak s výpovědí asi hrozit nemůžu, ale když mám zase ve smlouvě danou částku, tak by snad s ní hýbat neměli, ne?

Vyznat se taky v těch jejich vyúčtováních.

Máte smlouvu na dobu určitou? To slyším prvně, vždy se uzavírají smlouvy na dobu neurčitou.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague