Odesláno 19. dubna 2012 13 let Dneska se zdražuje všechno, takže tady už mě taky snad nic nepřekvapí.
Odesláno 8. července 2012 12 let Mně zdražili televizi základ o 31 Kč , mám ale smlouvu na částku, tak jim nedám n ic navíc, to raději vypovím smlouvu
Odesláno 9. července 2012 12 let Zrejme mas nejakou slevu a ta od cervence plati jen pro tv nabidku a ne pro koncove zarizeni (STB), proto to male zdrazeni. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 25. července 2012 12 let Ono stačí zavolat na klientské centrum, nechat se přepojit k výpovědní lince a dohodnout nové podmínky. Na internet se dává běžně sleva 35%.
Odesláno 1. srpna 2012 12 let Mildo, taky koukám, že platím asi o 36,- za TV více a koukám, že i za pronájem settopboxu mám 49,-. Ale smlouvu mám na dobu určitou, tak s výpovědí asi hrozit nemůžu, ale když mám zase ve smlouvě danou částku, tak by snad s ní hýbat neměli, ne? Vyznat se taky v těch jejich vyúčtováních.
Odesláno 2. srpna 2012 12 let Výpověď bez sankcí jsi mohl uplatnit hned po tom, co fa UPC oznámila změny. Teď už je ta lhůta pryč.
Odesláno 2. srpna 2012 12 let Zrejme mas nejakou slevu a ta od cervence plati jen pro tv nabidku a ne pro koncove zarizeni (STB), proto to male zdrazeni. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 31. října 2012 12 let Mildo, taky koukám, že platím asi o 36,- za TV více a koukám, že i za pronájem settopboxu mám 49,-. Ale smlouvu mám na dobu určitou, tak s výpovědí asi hrozit nemůžu, ale když mám zase ve smlouvě danou částku, tak by snad s ní hýbat neměli, ne?Vyznat se taky v těch jejich vyúčtováních. Máte smlouvu na dobu určitou? To slyším prvně, vždy se uzavírají smlouvy na dobu neurčitou.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.