Posted February 21, 201213 yr Dopoledne nám vypadly kanaly kromě ČT1,2,24,4 NOVA .NOVA CINEMA ,BARANDOV,COOL PRIMA ,na setoboxu se objevi v kolonce pod.přistup místo conaxu je napsáno inicializuji a ostatné kanaly jako stv markiza apod. nejedou.Může mi prosim někdo poradit co se s tím stalo ,zatím jsme žádne problemy neměly. Děkuji.
February 21, 201213 yr Dobrý den, zkuste provést tovární nastavení a poté manuální vyhledávání kanálů. Pokud nepomůže, zavolejte na UPC. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
February 21, 201213 yr Asi vadný box, volal byk KC UPC Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
February 22, 201213 yr Objevuje se mi že jsou kanaly zakodovane jako napr.st1, 2, diskavery,markiza a jine přitom to dopoledne jelo v pohodě.Setoboxy mám dva ten druhy jede v pohodě.
February 24, 201213 yr Tak jsem měl technika jenomže je to box. spol.lica tak mi to vůbec nepomohlo když dal nový box. tak to jelo .Tak nevím co mám s tím udělat,jestli se mám spojit s licou jenomže už je po záruce takže asi mi ho nevymění a opravovat to nevím vůbec jestli to jde nebo jestli to má nějaký význam.Může mi někdo poradit?
February 24, 201213 yr A co je to vlastne za box ? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno