Posted February 18, 201213 yr Zdravím,už cca dva se mi seká nova sport hd,nejde se na to dívat,jiné programy OK.Lokalita Karviná.Nevíte co to je zas za problém už mě UPC začína pěkně srá....Díky Dave
February 18, 201213 yr Opravdu se seka pouze zmineny kanal, ostatni kanaly ve stejnem muxu (Prima HD, Nova HD) jedou vporadku ? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
February 18, 201213 yr Zdravím, mám stejný problém s NOVA SPORT HD trhá se obraz, jen u tohoto programu, ostatní HD jsou OK. Oblast Praha (Kabelová televize).
February 19, 201213 yr Ahoj,přišel sem na to že když zastavíte program a potom pustíte třeba za dvě vteřiny tak se to neseká,to samé když to nahrajete.Je to nějaké divné Dave
February 19, 201213 yr Sice sport nesleduji vubec, ale schvalne jsem to pustil, a je tam takovy "stroboskopicky" efekt. Vypada to jako na PC zrychleny slajdsou... Lokalita Ostrava - Dubina. - - - CA modul OVA