Posted December 10, 201113 yr Sem teď zapnul po cca měsíci tv a jdou mi skoro všechny programy, přitom mám předplacený jenom starter+sport za 150.
December 10, 201113 yr Mně přišla nabídka, že když si vezmu telefon za 1 Kč, budu mít až do konce ledna všechny programy. Nejedná se o tuto akci? Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín
December 11, 201113 yr Podívejte se v nastavení STB na Conax - stav předplatného , pokud je to nějaká akce , bude tam preview od-do nebo tak něco. Každopádně u mě nic ....
December 11, 201113 yr akorát nejdou hbo,hbo2,cinemax a podobné kanály a samozřejmně por.o Napiš co máš ve stavu předplatného Zona1, jestli máš nově nainstalovaný STB tak bys tam měl mýt 01FFFFFF Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
December 11, 201113 yr U mne taktez nic, nicmene jede navic AXN Scifi, AXN Crimi, F&H, Travel a NG Wild. Od vcerejska myslim? Edited December 11, 201113 yr by Guest - - - CA modul OVA
December 11, 201113 yr Jak jsem už psal jinde, zkuste si vyndat kartu ze STB a pak koukněte co vám hraje Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha