Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vodafone Techforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Odesláno

Když tak vzpomínám, tak nepamatuju settopbox od UPC, který by neměl problémy - aktuálně mě trápí zasekávání kanálů na Handanu 7000 a věčná sada náhodných problémů na Kaonu.

Když vedle toho postavím televizi od Samsungu s kartou v CI slotu, tak je to jak nebe a dudy - žádné problémy, nic se neseká, EPG ok (tedy pokud ho nezmastí UPC), když to zapnu, tak to funguje tak, jak má.

S ohledem na to, jak UPC válčí na své vlastní síti se svými vlastními přijímači jsou buď programátoři najatí Samsungem neskutečně geniální a nebo Handan/Kaon partička neskutečných patlalů - já teda sázím na druhou variantu.

Asi s tím nic neudělám, ale jen bych se chtěl zeptat - ZA CO? Vždyť já za ty krámy platím, tak by snad mohly fungovat, nebo ne?

• Premium+ Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul
  • Praha 6
Odesláno

uz aby ten spolek zlodeju zkrachoval - je to nejvetsi zlodejska organizace legane pusobici u nas - hlavne tu jejich klamavou reklamu by patricne organy mely zakazat a upc naparit peknou pokutu

Odesláno
  • Autor

Já bych to tak nehrotil :) Prostě ať to všechno dají do cajku a rád na to zapomenu :))

• Premium+ Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Praha 6
Odesláno

Jenže oni to do cajku nedají. STB se budou nadále "porouchat", lidé si nadále budou volat techniky a UPC nadále z toho bude rejžovat prachy. Je to začarovaný kruh, ve kterém hrají faktor peníze. Vydělávat ano, ale tohle mi přijde už nechutné.

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
Odesláno

Jedna dobra zprava, pry uz je k dispozici novy FW pro Handan 7000, ktery opravuje vetsinu aktualnich problemu, zatim ho testuji v UPC, tak snad bude brzy i v obehu.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno
  • Autor

jj, opravdu vypadá, že je v pohodě

• Premium+ Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Praha 6
Odesláno

Taky jsem si stáhnul aktualizci - je tuším na frekvenci 163,5 MHz - V 1.28 z 6.prosince, a problémy s vypadáváním zvuku a kostičkováním přestaly. Doufejme že na dlouho.

Odesláno
uz aby ten spolek zlodeju zkrachoval - je to nejvetsi zlodejska organizace legane pusobici u nas - hlavne tu jejich klamavou reklamu by patricne organy mely zakazat a upc naparit peknou pokutu

To jsem si myslel ,že opět přejdu k UPC .Už 3 roky mám Skylink ,ale nějak se zhoršuje obraz.Tak nevím ,platil stejně jako u Skylinku a mít víc kanálu ??Ale když čtu ty problémy ,tak asi né!To na satelity ,neznám .Teď platím internet 25 za 389 Kč +Skylink 494 kč.

Odesláno

Samotný internet a digit. TV od UPC fungují v podstatě skvěle. Problém je v STBoxech a komunikaci.

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
Odesláno
  • Autor

Noooo... digitální TV v pohodě moc není - třeba EPG je v troskách snad už měsíc. Ale je fakt, že 90% problémů jde na vrub Kaonu a Handanu, to asi jo.

• Premium+ Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Praha 6

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague