December 13, 201113 yr Samotný internet a digit. TV od UPC fungují v podstatě skvěle. Problém je v STBoxech a komunikaci. Ten internet od UPC mám už 8 let ten funguje dobře.Ale měj jsem UPC digit.Tv a tam byly problémy asi 2 roky.Nový sousedé to věčně rozebíraly ,tak jsem to musel odhlásit.Je zajímavý ,i když to bylo rozebraný tak net šel pořád.Za 3 měsíce mě končí akce na net ,tak asi možná vezmu tu TV digi.Hlavně nechci vidět tu hlášnu není signál.Ještě pořád říkají máte špatný kabel???Hlavně nechci mít problémy typu není signál atd.To neznám ze Skylinku.Jinak moc děkuji za odpovědi.
December 13, 201113 yr Noooo... digitální TV v pohodě moc není - třeba EPG je v troskách snad už měsíc. Ale je fakt, že 90% problémů jde na vrub Kaonu a Handanu, to asi jo. EPG se "rozbylo" minulý týden ve čtvrtek a dneska koukám, že už je i diakritika ... Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
December 13, 201113 yr Author Já teda první výpadek diakritiky zpozoroval 29.11. a to minulý týden rozhodně nebylo Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6