January 29, 201213 yr Solution Ano, potvrzuji, výpadky se projevují již delší dobu, nejdelší byl snad ve čtvrtek 26. ledna cca hodinový, v pátek se již ráno výpadek po delší dobu projevoval znovu, po reklamaci na zákaznickém centru mně bylo sděleno, že závada v síti v Havířově trvá a na odstranění se pracuje. Bohužel, závada odstraněna zřejmě do dneška zcela nebyla, protože krátkodobé výpadky v signálu se trháním obrazu (kostičkování) a krátkým přerušováním zvuku projevují i dnes, 29.1. Chtělo by to, aby v pondělí 30. ledna co nejvíce uživatelů z Havířova reklamovalo kvalitu poskytované služby na zákaznickém centru UPC, jednotlivce zřejmě neberou vážně.
January 29, 201213 yr Mám stejný problém v Havířově, dnes velmi časté kostičkování a před chvílí to vypadlo úplně. Premium - Family Vodafone Station WiFi 6, CA modul Havířov, Podlesí
January 29, 201213 yr Taky mame stejny problem (Havirov), uz jsem jim napsala dost neprijemny email, takze jsem zvedava.
January 31, 201213 yr Že by nakopnutá optika někde? Tam pak to dohledání a opravy trvají dlouho :-/ Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx