Posted October 1, 201113 yr Ani na jedné televizi mi nejde Filmbox, není přístup. Má to tak být a nebo mám začít hledat příčinu? Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
October 1, 201113 yr Já se taky chtěl dívat, a musel jsem přepnout na Fimbox Extra. Teď už jde. BTW: Nepatří to mezi výpadky? Asi ne, to není internet.
October 3, 201113 yr Já jsem zase u Filmboxu HD už poněkolikáté zaznamenal naprosté rozsynchronizování obrazu se zvukem. A to už třebas i během upoutávek, které pak přechází i v normální pořad. A to dost výrazné - obraz je třeba až o půlminuty napřed před zvukem. Protože to je v takovém případě prakticky nesledovatelné, tak jsem zkoušel volit jiné zvukové stopy, ale posun byl i jak u stopy anglické, tak i u stopy polské.
October 3, 201113 yr Jo, toho posunuteho zvuku u Filmboxu HD jsem si vcera take vsiml, bylo to nekoukatelne. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno