September 29, 201114 yr Mám internet UPC 10mb a v posledním týdnu až deseti dnech zaznamenávám časté výpadky a vysoké nárusty latence. Lokalita Brno Lesná, žádné výpadky nejsou hlášeny. Vyzkoušeno na více PC bez viditelného zlepšení. Má někdo ze stejné lokality podobné problémy nebo je to jen u mě?
September 29, 201114 yr Jeste pred tim bych zavolal na UPC, oni se kouknou do logu signalu vaseho modemu a podle toho vam reknou co s tim. Kabel 150 - Komfort Vodafone TV Standard box, CA modul, Compal CH7465 Brno
October 2, 201114 yr Brno-Komárov, mám tu podobný problém. Většinou koukám kontinuálně na televizi přes internet, tak jsem z toho v první chvíli vinil druhou stranu, ale po měření vyšlo na povrch, že se to spíš týká drátu domů. V inkriminované době vypadává rychlou sinusovkou i signál na analogové televizi (čili z koukání je spíš pexeso). Měření rychlosti a stability občas taky příšerně kolísá.
October 2, 201114 yr podtvrzuji ..Olomoucký kraj, internet dosahuje 50-60 procentní rychlosti dle předchozího měření
October 4, 201114 yr brno je uz tyden totalne rozdrbane, nahodne vypadky (Kr.Pole, Reckovice, Medlanky atp.) nekdy je to na par vterin nekdy i desitky minut ... podle me to souvisi s onou 'systemovou zmenou'
January 17, 201214 yr Řeším ten samý problém Brno žabovřesky 25/1,5 neuvěřitelná latence dokonce i na jejich DNS 213.46.172.36 , 37 téměř nepřetržitě kolísá od 10ms do cca 500ms - HROZNÝ!! Na nrmální brouzdání nebo stahování dobrý, ale nedá se na tom hrát, ani telefonovat. Včera jsem se po 20 min. dovolal na jejich "podporu" - kde mě řekli, že je vše v pořádku - tak si začínám shánět nového ISP. PS: volal jsem tam už asi počtvrté za poslední 4 měsíce a NIC
January 28, 201214 yr Ten samy problem u nas v KrPoli, nemuzu se kvuli "timeoutum" pripojit ani do firemni VPN