Přejít na obsah

Nové rychlosti


Návštěvník Ladik02

Doporučené příspěvky

balíček služeb za 650 kč samostatný fiber 50 za 700 kč. Já telku nechci ale fiber 60 za 4 kila měsíčně natrvalo bych bral. A co bude s fiberem 10 a 25? Nevíte někdo co se chystá dál?

co já sem zaslechnul před delší dobou, tak fiber power 10, 50 a 100 by měl letos skončit, ale ber to jako hodně neoficiální info :)

  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak už ani dokonce dopoledne nejede slibovaná rychlost [http://www.speedtest.net/result/1490438944.png]

 

takže Brno,Ostrava,Ústí a kdoví,kde ještě nejedou slibované rychlosti.Jak se k tomu UPC postaví?Vypustí do světa produkt,jehož parametry nejsou schopni dodržet?

  • 500 Mb/s
  • 4 GB
  • Komfort
  • Základní STB Vodafone + CA
  • Brno-Líšeň
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník zby

Takže jsem vedl delší rozhovor s klientským centrem. Bylo mi řečeno, že zálohu evidují. Ale že záloha je poskytnuta na službu internet, tj. ikdyž mi vymění modem a tudíž jim ten starý vrátím, tak mi nemůžou vrátit zálohu. Paní ještě argumentovala tím, že mám ten modem zdarma zapůjčený, na což jsem odvětil, že při přechodu na balíček už zdarma nebude a bude za měsíční úplatu (na to již neměla, co odpovědět). Výsledek je takový, že mi zálohu vrátit nemohou, a že při přechodu na balíček budou chtít 650 Kč za výměnu modemu, který si budu následně platit.

 

Jak bude čas, tak se podívám na staré smlouvy, které jsem podepisoval. Domnívám se, že záloha byla poskytnuta na zařízení, nikoliv na službu (což už je z podstaty věci hloupost).

 

Jakmile přijdu domů, kouknu na smlouvu, kterou jsem podepisoval v roce 2004 (s Karnevalem), abych si byl 100% jist, že je tam uvedeno, že záloha byla poskytnuta na zařízení.

 

Dále jsem podrobně prostudoval aktuálně platné všeobecné podmínky a na základě některých článků by tu zálohu měli v mém případě vrátit při výměně zařízení. Tj. večer napíšu dotaz na klientské centrum, kde rozvedu všechny detaily. Přeci jen, co je psáno to je dáno, nechci se pak s někým dohadovat o tom, co mi řekl nebo neřekl po telefonu.

 

Takže to chvilku trvalo, ale dnes jsem obdržel tuto odpověď:

 

"Touto cestou bychom Vás chtěli informovat, že na základě vyjádření z finančního oddělení, bude možné vrátit zálohu za modem v případě jeho vrácení."

 

Tj. pokud někdo uhradil zálohu na modem v době Karnevalu a nyní mění modem na vyšší rychlosti, má nárok na navrácení zálohy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník piposek
zajímavý porovnání s ostatníma... nejsme na tom s uploadem nejhůř :lol:

 

Když už sis s tím dal takovou práci, tak by bylo hodně dobré tam taky uvést standardní (neakční) ceny přepočtený na jednu měnu, třeba CZK nebo EUR.

 

A aby to bylo ze statistického hlediska naprosto úplné, tak ještě dopsat průměrnou měsíční mzdu v jednotlivých zemích :lol:

 

To by se teprve ukázaly věci :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník aladar963

Neco mne napadlo,jak se vyhnout poplatku 650Kc za novy modem pri prechodu na Komfort...

Nyni platim 321.-(promo 35% na 12 mes) za UPC Fiber Power 10, co takhle jsi objednat v akci UPC Fiber Power 50 za 400.- daji mi zdarma ED3 modem a a obratem objednat Komfort 8) . Pote se modem menit nemusi :?:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...