May 13, 200520 yr Nevite nekdo kdy Karneval odecita tech 500 Kc za snizeni tarifu, je to az po zmene, nebo v nejblizsim vyuctovani od podani zadosti o zmenu Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
May 13, 200520 yr oni se ozvou, ze neco dluzis....tim bych se netrapil......myslim to celkem vazne, jelikoz nekdy ani sami nevi...jak si system rekne, tak se to odecte.....nejjisteji se to fakt pozna z te upominky
May 13, 200520 yr Jenze ja to platim pres SIPO, takze bych chtel vedet kdy se me to odecte z uctu. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
May 14, 200520 yr no pokud se nepletu tak ti to odecte v dalsim obdobu tzn ukoncis jedno obdobi tak v tomto obdobi
May 15, 200520 yr Moje osobní zkušenost je taková, že jsem požádal o změnu ke konci února, změna byla provedena k prvnímu dubnu, SIPO za duben bylo o něco nižší (ale ne úplně). Když jsem se ptal na infolince, tak mi bylo vysvětleno, že k rozdílu došlo tím, že SIPO se platí k prvnímu v měsíci, ale předpis pro SIPO se dělá v polovině předchozího měsíce, takže SIPO za květen by už mělo být s kompletně sníženou cenou.