April 19, 200520 yr OK, ale co v te cene (zdarma) vlastne je, abych nemusel nic platit nic navic, krome 2 m UTP kabelu a modemu a kousku koaxu Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
April 19, 200520 yr rek bych, ze modem, 2 m utp kabelu a kousek koaxu...)....s tim, ze modem mas pronajatej...
April 19, 200520 yr A co vymena zasuvky (nebo pridani rozbocovace pro net), F konektory, pripadne vrtani zdi, nastaveni operacniho systemu Ten UTP kabel je vlastne soucasti modemu (stejne jako USB kabel). Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
April 19, 200520 yr Já měl připravenej UTP kabel (cca 15 m) nataženej od PC k TV zásuvce a v PC nainstalovanou síťovku. Technik přišel, dal mi papír, podle kterýho jsem si sám nastavil OS, on mezi tím vyměnil zásuvku, zapojil modem a vypsal smlouvu. Před odchodem jsme zkusili, jestli to jede, a byl pryč. Maximálně za čtvrt hodiny hotovo a nezaplatil jsem ani korunu. Myslím, že pokud by dělal cokoli navíc (vrtání, nastavení OS,...) tak bych platil. 500 Mb/s - Klasik modem Compal, VTV Box, CA Modul Plzeň Bolevec
April 19, 200520 yr Mě vrtali tuším díry srz 4 zdi a bylo to zdarma. Asi to počítají do toho, že je to pořád součástí instalace! Nevim, možná jen ochotný člověk
April 19, 200520 yr lol, tak mě před rokem a čtvrt započítal 250 kč za čtvrt hodiny (a to tu byl 3/4 hodiny), ještě chtěl vrtat do zdi, ale s tim jsem ho poslal někam..
April 19, 200520 yr dmnc: tak tos měl fakt štěstí na ochotnýho člověka. Já vyhrabal canc, kterej mi přišel mailem před instalací. Jmenuje se to Příprava k instalaci Internetu Karneval, možná se to dá najít i na stránkách Karnevalu, a je tam napsáno cituji: V ceně instalace je zahrnuto: instalace kabelového modemu, koaxiální kabel 1,5 m k propojení kabelového modemu a zásuvky, twist pair kabel 2 m k propojení kabelového modemu s PC, rozbočovač nebo odbočovač v případě, že zásuvka není vybavena speciálním výstupem pro připojení kabelového modemu, předvedení funkčnosti. V ceně instalace není zahrnuto: prodlužovací kabel 230V, nastavení PC, vrtání, instalace nebo dodání síťové karty,.. 500 Mb/s - Klasik modem Compal, VTV Box, CA Modul Plzeň Bolevec
April 19, 200520 yr Jo a připojovali mě před dvěma měsíci. 500 Mb/s - Klasik modem Compal, VTV Box, CA Modul Plzeň Bolevec
April 20, 200520 yr Asi jsem měl opravdu štěstí. Jak říkáš, jedná se o jakousi "předinstalaci". Já už mám Karneval kolem roku, možná déle (hrubý odhad).
April 20, 200520 yr PetrM: To tedy znamena, ze v te cene zdarma by mela byt zapocitana i ta prace. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno